Здравейте колеги,Идва време за купуване на летни гуми и се оглеждам за нови до 100лв. Въпроса ми е какви гуми ще ми препоръчате R14, искам да са с намалено ниво на шум, по-широчки и стабилни да са. Гледам ето тези: http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/16682/ как мислите, стуруват ли си?Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за летни гуми
Collapse
X
-
миналата година си взех 2 нови и след проучвания и гледане на цени и най-вече на качествата се спрял на клебер дайнаксер. тогава ги взех на цена към 70 лв на брой, или беше 80... не помня- 14 60 185. Здрави са, с много прилично отвеждане на водата, не съм имал проблеми, нарочно бягах от летни гуми от рода на корморан, барум тигър и т.н. и за тези дадох 1-15 лв на гума повече, но по думи на колеги са светлинни години напред по качества лсед 1-2 сезона и по здравина същоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
За Мареата размерът е 185-65-14 - достатъчно широки и стабилни са. Мисля, че не ти трябват 195-60-14. Аз бих ти препоръчал тези или по-скъпите, но пак до 100лв. - препоръчват ги и при тестовете. Разгледай и другите предложения - само един модел е над 100лв. 195-60-14 са по-скъпи. Успех!
Коментар
-
pakumba написа:миналата година си взех 2 нови и след проучвания и гледане на цени и най-вече на качествата се спрял на клебер дайнаксер. тогава ги взех на цена към 70 лв на брой, или беше 80... не помня- 14 60 185. Здрави са, с много прилично отвеждане на водата, не съм имал проблеми, нарочно бягах от летни гуми от рода на корморан, барум тигър и т.н. и за тези дадох 1-15 лв на гума повече, но по думи на колеги са светлинни години напред по качества лсед 1-2 сезона и по здравина също=Rudi= написа:За Мареата размерът е 185-65-14 - достатъчно широки и стабилни са. Мисля, че не ти трябват 195-60-14. Аз бих ти препоръчал тези или по-скъпите, но пак до 100лв. - препоръчват ги и при тестовете. Разгледай и другите предложения - само един модел е над 100лв. 195-60-14 са по-скъпи. Успех!FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
за гумите, за които аз писах- сега ги гледам са по 99 лв. цените са се вдигнали ужасно, аз също си взех по 67 лв една зимна нова, но очевидно са скочили цените на гумите. моите цени в горния пост са от миналата година. според мен нямаш нужда от 195, при бравото разликата от 175 и 185 е направо чуствителна, но бравото е малко. едва ли при теб ще има огромна разлика, ако държиш на 195- сложи само отзад, а отпред 185. гледам, че в ценивия диапазон 95-100 лв има много предложения и то нелоши.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Мога да изкажа мнение за Барума, карам Бравото с такива 3 лета и сега ще карам и четвърто живот и здраве. Не са лоши гумите, стабилни са, но на вид изглеждат една идея меки, дори и при 2,4 Атм. стените им са с по-малко метал вътре и предполагам, че при удар с бордюр веднага ще пуснат балонче, но моите си ги пазя и нямам проблеми за сега, предимство е, че са леки, добре отвеждат водата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
pakumba написа:за гумите, за които аз писах- сега ги гледам са по 99 лв. цените са се вдигнали ужасно, аз също си взех по 67 лв една зимна нова, но очевидно са скочили цените на гумите. моите цени в горния пост са от миналата година. според мен нямаш нужда от 195, при бравото разликата от 175 и 185 е направо чуствителна, но бравото е малко. едва ли при теб ще има огромна разлика, ако държиш на 195- сложи само отзад, а отпред 185. гледам, че в ценивия диапазон 95-100 лв има много предложения и то нелоши.van_dal написа:Мога да изкажа мнение за Барума, карам Бравото с такива 3 лета и сега ще карам и четвърто живот и здраве. Не са лоши гумите, стабилни са, но на вид изглеждат една идея меки, дори и при 2,4 Атм. стените им са с по-малко метал вътре и предполагам, че при удар с бордюр веднага ще пуснат балонче, но моите си ги пазя и нямам проблеми за сега, предимство е, че са леки, добре отвеждат водата.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Re: Питане за летни гуми
slavy_ivanov написа:Здравейте колеги,Идва време за купуване на летни гуми и се оглеждам за нови до 100лв. Въпроса ми е какви гуми ще ми препоръчате R14, искам да са с намалено ниво на шум, по-широчки и стабилни да са. Гледам ето тези: http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/16682/ как мислите, стуруват ли си?Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.orgEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Stefanaki написа:Аз пък ще препоръчам TOYO PROXES CF1. При закупуване на 4 гуми от РАДИАЛ ООД има отстъпка от 10%.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар