Досега съм карал само със Селения (20К и Голд - напоследък), но мисля да сменя малко марката! Някой може ли да препоръча по-добро алтернативно масло на Селения?p.s. Колата е на 160 хил. км. (и на 8 хил. от основен ремонт и смяна на вала Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте масло за Brava 1.4 12v
Collapse
X
-
Каквото и масло с вискозитет 5W40 избереш, ще е по-добро от Valvoline Max Live 10W40.От къде да си купиш масло и на каква цена? Прочети тук и реши!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз лично съм с Castrol Magnatec 10W40 от Метро. Често пускат промоции на тея масла, аз го взех на промоция даже когато не ми трябваше, то хляб и вода не иска. 4л беше около 65лв на промоция. Гледай датите на производство, щото има доста стари масла, отзад са по-новите Castrol-a е API SL, ако намериш API SM за същите пари взимай, уж трябва да е по-хубаво.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Аз лично съм с Castrol Magnatec 10W40 от Метро. Често пускат промоции на тея масла, аз го взех на промоция даже когато не ми трябваше, то хляб и вода не иска. 4л беше около 65лв на промоция. Гледай датите на производство, щото има доста стари масла, отзад са по-новите Castrol-a е API SL, ако намериш API SM за същите пари взимай, уж трябва да е по-хубаво.fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
-
tipo33 написа:SBK написа:Колегите с този двигател 1.4 12v - Вие с какви масла карате? :DFIAT Bravo GT 1.6/16V
Коментар
-
Аз лично съм с Castrol Magnatec 5W40.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
SBK написа:batproho написа:Аз лично съм с Castrol Magnatec 5W40.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар