Ами тогава учи де, що се занимаваш с Политрон..................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политрон - тестове на живо през седмицата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
crazyjoe написа:Здравейте стана ми любопитно и друг път съм чел , но Карам 1.7тд 1997г Пунто и сменям мяслото на 10-11 хил км. Да разбирам че ако сложа политрон ще карам поне 22 хил. без риск за двигателя?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
С локомотивска не карам, с тираджийска ДА, но отдавна не ми е изпадала. Двигателя не е ли старичък за 5 w 40, до сега съм му слагал 10 w 40, иначе масло не гори или поне мн мн малко... За друго незнам, преразход ами този двигател градско си харчи, зависи и от карането ще се замисля, за следващия път да го пробвам да смяната ще излезе на двоина цена като гледам цените, но знам ли.Fiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
Момчета, здравейте. От днес съм официален представител на Политрон. Информирам ви тук, да се знае от всички. Който се интересува, може спокойно да ме търси. Скоро на сайта на Политрон България ще фигурира името ми и моите телефони.4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.За реклама на продуктите на които си станал представител се свържи с администраторският екип на форума!Те ще ти разяснян тарифите и начините за реклама.Ключ на темата.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Момчета, здравейте. От днес съм официален представител на Политрон. Информирам ви тук, да се знае от всички. Който се интересува, може спокойно да ме търси. Скоро на сайта на Политрон България ще фигурира името ми и моите телефони.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар