Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политрон - тестове на живо през седмицата

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има си тема - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=72378
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

popara801 написа:
      Danchojn написа:
      Здравейте,миналата седмица пазарувах от Политрон-България. Казаха, че скоро ще пуснат клипа.
      А мен ме интересува дали има ментета на продуктите в мрежата и дали мога да си закупя масло от даден сервиз или представителство или да дам поръчка директно на вносителя.Мерси предварително.
      Най-добре директно поръчка на вносителя.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

popara801 написа:
        Danchojn написа:
        Здравейте,миналата седмица пазарувах от Политрон-България. Казаха, че скоро ще пуснат клипа.
        А мен ме интересува дали има ментета на продуктите в мрежата и дали мога да си закупя масло от даден сервиз или представителство или да дам поръчка директно на вносителя.Мерси предварително.
        Да видиш менте на това масло е толкова вероятно колкото да видиш менте на М10Д.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          popara801 написа:
          Danchojn написа:
          Да видиш менте на това масло е толкова вероятно колкото да видиш менте на М10Д.
          Не разбрах иронията.Не е толкова лесно да се направи или не се търси толкова???
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Влизаш в сайта на Политрон, там са обявени магазините им. Те са си техни и от там менте няма да вземеш. Откъде да знаем дали има ментета или не. Ако не ти са удобни магазините си поръчваш през Фейсбук например и готово. Вносителя доста стриктно пази продукта от ментета, но едва ли може да опази всичко. Това е реалността, така че само от вносителя директно.

Коментар

Привет на всички.Дали ще се отрази добре това масло на Брава 1.4/12v.

Коментар

ivo_drag написа:
                Особенно на този мотор, ДА. Капризен от към замърсяване и мазане на разпределителните валове, ще му е повече от добре.

Коментар

Danchojn написа:
                  ivo_drag написа:
                  Особенно на този мотор, ДА. Капризен от към замърсяване и мазане на разпределителните валове, ще му е повече от добре.
                  Благодаря.На следващата смяна точа Селенията и го пробвам.

Коментар

ivo_drag написа:
                    Danchojn написа:
                    ivo_drag написа:
                    Минимум 1000км. преди да източиш селенията сложи вътре едно Политрон МТС. Ако те интересува защо, прочети раздела "Анализ на използваното масло" в сайта на Политрон България. И внимавай с нивото защото МТС-то е почти 0.5л.

Коментар

ivo_drag написа:
                      Danchojn написа:
                      ivo_drag написа:
                      И няма да сгрешиш! Благодарности на Данчо, че ме "зариби" и мен :D...но при последното пътуване от Пловдив с постоянна скорост 100 км.ч. Мареата се представи с разход 4.2, направо не повярвах. Сори за спама, моля за милост

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                        И няма да сгрешиш! Благодарности на Данчо, че ме "зариби" и мен :D...но при последното пътуване от Пловдив с постоянна скорост 100 км.ч. Мареата се представи с разход 4.2, направо не повярвах. Сори за спама, моля за милост

Коментар

http://www.facebook.com/POLYTRON.BULGARIA.LTDКлипчето от последният тест.

Коментар

добре дезащо не го пробват на нов автомобил щом са толкова сигурни в резултата :D
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Като изчетох темата се сетих, че по спомени преди около петнадесеттина години ни облъчваха по някоя ТВ за такъв вид продукти. Дали е същия вид, или нещо по-революционно?От друга страна си мисля, че вероятно вече и от F1 са го надушили, в резултат на което последните няколко години почти не виждаме гръмнали/изпушили двигатели.
                              Lupo - The Monster
                              Е83 3D

Коментар

Аз съм намислил към края на месеца, като приключа с обиколките си тук-там, да сменя Селениата ми 20К с някакво 5W 40, хем да изкарам зимата с него. Промивка може ли с това МТС да се направи и пак ли трябва 1000 километра с него да карам. Също, откъде да го поръчам, защото ако са 1000 километра, скоро трябва да го сипвам? Ако пък не е МТС, с какво ще е подходящо да промия, преди преминаването от 10W 40 на 5W 40?
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X