sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политрон - тестове на живо през седмицата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:добре дезащо не го пробват на нов автомобил щом са толкова сигурни в резултата :DPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
wwalker написа:Интересува ме удълженият пробег(50К за синтетиката без ограничение във времето) дали е валиден при ползване на друго качествено масло и МТС?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
geo_g написа:А как стои въпросът за тестове при турбо двигатели.1. Бензин и Дизел? 2. Нови, както и такива с пробег над 200хил км. примерно?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:geo_g написа:А как стои въпросът за тестове при турбо двигатели.?Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Ами 3 чисто нови автомобила на приятели, с турбо са с над 100 000км пробег с пълната синтетика. По старите, и при тях има с турбо но те са с по-малко км. Както вече няколко пъти споменавам, при някои двг-та от сериозен разход на масло, сега не се долива. В оффроода има доста случаи вече, на спасени двг-та от Политрон. Не знам точно какво искаш да чуеш, но аз заставам зад думите си - Няма по-добра защита на двигателя от тази, която предлага Политрон МТС. Най-пресният случай покрай мен - Камион МАН. Протекоха му и двете турбини от калпаво масло. Беднотия, беднотия, но взеха и да се обаждат. Сега камиона е зареден директно с масло Политрон 10W40, без предварителна обработка, което не е правилно, но какво да правиш, собственика решава. И двете турбини утихнаха за около 100км. Теча също намаля, но според мен няма да спре напълно, защото МТС-то не може с вълшебната пръчица да добави метал. С риск пак да се повторя, ще кажа, че продукта е ориентиран да премахне основният проблем - триенето. Не да вдига на крака коли от моргите, въпреки, че и това съм видял.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
geo_g написа:Предвид по-високата натовареност при турбодвигателите, имам предвид нещо от рода на препоръки от производител, спецификации, одобрения?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:И няма да сгрешиш! Благодарности на Данчо, че ме "зариби" и мен :D...но при последното пътуване от Пловдив с постоянна скорост 100 км.ч. Мареата се представи с разход 4.2, направо не повярвах. Сори за спама, моля за милост
Коментар
-
В крайна сметка това МТС как се ползва? Добавя се в маслото преди смяна,добавя се в маслото след смяна...? На страницата на политрон не е написано нищо.Колко км трябва да се кара с него?Оги,имаш ли нови засичания на разхода?Забеляза ли промяна в двигателя и каква е тя?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:В крайна сметка това МТС как се ползва? Добавя се в маслото преди смяна,добавя се в маслото след смяна...? На страницата на политрон не е написано нищо.Колко км трябва да се кара с него?Оги,имаш ли нови засичания на разхода?Забеляза ли промяна в двигателя и каква е тя?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:dudulia написа:В крайна сметка това МТС как се ползва? Добавя се в маслото преди смяна,добавя се в маслото след смяна...? На страницата на политрон не е написано нищо.Колко км трябва да се кара с него?Оги,имаш ли нови засичания на разхода?Забеляза ли промяна в двигателя и каква е тя?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Напоследък не съм влизал много във форума, извинявай за късния отговор. Та както вече казаха другите - МТЦ-то се добавя поне 1000 км преди смяна на масло. Колкото повече работи с МТЦ - толкова по-добре, уж. Аз го налях преди около 2500 км в масло Yahoo VX 600 (5/40). Промяна в двигателя няма - работи си все така нежно и мекичко, поема значително по-добре отпреди, като имай предвид, че си сипвам и малко двутактово масло. Ако не сипя - веднага усещам разлика към по-лошо, но е малка. Сигурно си внушавам, все пак става въпрос за малко отклонение в разхода, не осезаемо. Трябва да напълня догоре тези дни, за да засека разход, но се опитвам всеки ден да го смятам по стрелката, която си я познавам добре и в рамките на литър мога да знам във всеки един момент колко мога да напълня. Та по тази груба сметка - както и да го смятам - не мога да го изкарам повече от 6.1. Все пак колонката накрая ще си каже всичко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар