ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политрон - тестове на живо през седмицата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
BO написа:Ако приемем, че този спрей има 33кВ изолационни способности (това в реалния живот не може да се случи при тази дебелина на слоя), то защо крушката свети, а цялата й фасунга и самата крушка са нано изолирани?Как става този номер?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Съвсем пресен случай! Писах за него тук в нашият форум, ако има интерес ще го намеря. Но поради почти напълно запушени разпръсквачи, някъде преди около половин година приятел почна да ползва GDFC-то. Вчера му сменяхме свещи, и мога да ви кажа, че грам нагар няма по буталата, за разлика от преди това. Лошото, е че през отвора на свеща не може да се снима, но се вижда предостатъчно. Поздрави на всички. Да сте живи и здрави. Нямам никакъв интерес да ви лъжа и баламосвам, от никой не съм се скрил. Ще дойда и на някоя среща, ама на, не остава време.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
ogi28b написа:Аз като един голям наивник, бих казал, че този отговор не е лишен от смисъл. Никой производител няма интерес да прави нещо, което е много издържливо или да предлага продукт, който удължава живота на това, което е произвел. Нали трябва да се счупи, за да си купиш ново, да му върви производството. Както например много хора казват, че са имали акумулатори, които са карали по 6-7-8 години, а днешните издържат 3-4 и кош. Нарочно така ги правят!
Коментар
-
Sev написа:след като маслата са толкова качествени, защо не ги сертифицирате?да си имат съответните одобрения производителите на автомобили и спецификации по АСЕАи си направете една програма като ОМВ:- при ползване на Политрон и смяната става в доверен сервиз - да се дава гаранция на мотора и компонетите свързани с маслото (сонда, катализатор...)...естествено да важи за автомобили до 7-10 годишна възрастPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Sev написа:ogi28b написа:Аз като един голям наивник, бих казал, че този отговор не е лишен от смисъл. Никой производител няма интерес да прави нещо, което е много издържливо или да предлага продукт, който удължава живота на това, което е произвел. Нали трябва да се счупи, за да си купиш ново, да му върви производството. Както например много хора казват, че са имали акумулатори, които са карали по 6-7-8 години, а днешните издържат 3-4 и кош. Нарочно така ги правят!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
ogi28b написа:Влизаш на линка, които е даден в този пост и започваш да четеш коментарите за събитето отдолу, в момента мисля че петият коментар е самият клип.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:ogi28b написа:Влизаш на линка, които е даден в този пост и започваш да четеш коментарите за събитето отдолу, в момента мисля че петият коментар е самият клип.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ееееееееее, ма вие се бъзикате вече 5W40 - 100% синтетика10W40, 15W40 - полусинтетика(по лични наблюдения е доста по-добра от синтетичните на пазара). МТС си е част от пакета присадки в маслото и по-точно 10% от него е МТС.http://www.polytron.bg/index.php?opt...ang=bgМоже да не съм разбрал въпроса!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Stefanaki написа:ogi28b написа:Влизаш на линка, които е даден в този пост и започваш да четеш коментарите за събитето отдолу, в момента мисля че петият коментар е самият клип.
Коментар
-
Маслото е марка Политрон. Не ми остана време днес да правя експерименти. Утре поради лични ангажименти няма да е със сигурност. Но докато не светна една крушка под водата с оголени кабели и да измеря напрежението - няма да мирясам Разбира се - същото ще направя и на следващия тест на Политрон, където е той. Ще си донеса и моя лампа, и ще сравняваме двете. Това бяха думите на момичето, което беше близо до демонстрационната площадка: "Направете теста с ваши продукти, ние показваме ефекта от нашите."
Коментар
-
Здравейте колеги,пак ще има тест, но в гр. Бургас http://www.facebook.com/event.php?eid=201090776593786Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар