geo_g и Mupo - скоро обещах нещо, на модератор от форума. По тази причина ще си спестя коментара, а такъв има и то дълъг. Просто помислете преди да пишете без да знаете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политрон - тестове на живо през седмицата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами АЗ незнам, затова давам и пиша неща дето знам - проверявам в може би най-големият институт в света, който се занимава с класификации, издава лицензи, сертификати и т.н. Нормално е, ако една фирма притежава продукт, който надвишава или издържа дадени стандарти, да има смелостта и волята да фигурира в този списък. Поправи ме ако МОИТЕ аргументи са грешни ... Живеем в свят в, в който всеки гледа да ... мине отзад, нормално е да сме мними. Ако имаш СЕРИОЗНИ доказателства съм готов да отделя и да променя мнението си, евентуално . Ама такива тестове тип - "... минах 50000км без да го сменя маслото ..." или "... еди кой си е много доволен ..." не вървят. Ето и аз казвам - баща ми мина 40000км. на Типото, ползвайки бъркоч от 4-5 масла, без да го сменя.
Коментар
-
не знаете ли че това е тайна разработка?и ще доведе до фалит на големите компании, както и на шейховете от близкия и далечен изток, Венецуела и т.н.те хората го дават за тест, ама тия от лаборатории и институти го връщат от страх а това че младежа с BMW-то го сменя на 50 000 е пълна смешкаили на 10 000 км долива по два литра и затова не го сменя, или си фантазира или просто преди следваща смяна ще вика Надин
Коментар
-
Това имам предвид и аз. Цялата рекламна кампания досега на този продукт е тип детска градина - тате е най-силен !!! мама е най-хубава !!! Нищо сериозно няма. Некви коли се карат без масло, и какво? Да не са първите? Защото има маса клипчета на всякакви коли, в които се опитват да разрушат двигателите, и то не само без масло, а и без охлаждане. Така че тези доказателства отпадат. Думите на някой във еди кой си форум също. Както казах баща ми мина 40000км. без да смени маслото. Едноръките машини, с разграфени по-зле и от линийка скали пък да не говорим, там се смях много.
Коментар
-
Sev написа:не знаете ли че това е тайна разработка?и ще доведе до фалит на големите компании, както и на шейховете от близкия и далечен изток, Венецуела и т.н.те хората го дават за тест, ама тия от лаборатории и институти го връщат от страх а това че младежа с BMW-то го сменя на 50 000 е пълна смешкаили на 10 000 км долива по два литра и затова не го сменя, или си фантазира или просто преди следваща смяна ще вика НадинPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:geo_g и Mupo - скоро обещах нещо, на модератор от форума. По тази причина ще си спестя коментара, а такъв има и то дълъг. Просто помислете преди да пишете без да знаете.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
ilkor написа:Чудно от телешопа как не са го подхванали още Тъкмо извънземен продукт достоен за тях ... ще бие по продажби ножовете дето не се изтъпяват даже след като режеш пирони с тяхПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Аз имам вече един резултат от използването на Политрон.Преди около 1 год.Смених маслото в скоростите и налях от добваката MTC.След пробег от 15000км кутията се счупи.След отварянето се установи,че един лагер се е напълно разпаднал а муфа синхронизатор и зъбно колело са яко затъпени.Не казвам,че са износени от добавката.Така са си били,като купих колата.Просто за мен MTC не спира толко много износването на метала.
Коментар
-
MartoModev написа:Аз имам вече един резултат от използването на Политрон.Преди около 1 год.Смених маслото в скоростите и налях от добваката MTC.След пробег от 15000км кутията се счупи.След отварянето се установи,че един лагер се е напълно разпаднал а муфа синхронизатор и зъбно колело са яко затъпени.Не казвам,че са износени от добавката.Така са си били,като купих колата.Просто за мен MTC не спира толко много износването на метала.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Направо ви се чудя, как се занимавате с тази тема.14 страници спорове с Данчо как продуктите не действали...Човека си прави рекламата, пък който иска да купува!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар