Ами човека потвърждава, че с Политрон 5W40 може да се изминат над 50 000км, без смяна на масло и без смяна на филтър. Колегите не ми вярват че е възможно, но ето, че на яве излизат все повече потребители, които го правят, без щети по агрегатите, без коксови отлагания и т.н. Извода е ясен. Все пак човека не е с 1 мнение в техният форум. Това е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политрон - тестове на живо през седмицата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е нищо ново, знам зе един ескорт дето 25 х.км кара с приста супер бензин и нищо ме няма, Е наложи се да прекарам 5-6 литра нафта през двигателя за да изтече маджуна ама още си вървиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Danchojn написа:krasio_79bs написа:Чудесия направо.По обективен тест не съм чувал да се прави никъде по света.
Коментар
-
Краси не си прав. Колко време мина вече, откакто Политрон присъства във форума! Колеги видяха какво се случва на директните тестове. Пак казвам, не познавам човека, но той не си измисля. Няма как здравомислещ технически човек, да не му направи впечатление, че се появят хора, които потвърждават всяка моя дума. И да не забравя, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО използването му. Поздрави.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Прости ми! Не вярвам. За тестове се ползват специализирани лаборатории,а не мненията от форумите.До де не видя разните му тестове с печати,сертификати и тн. не вярвам на такива чудесии.По твоята логика трябва да вярвам и в разни магнити за пестене на гориво,разни джаджи за запалката и тн. шменти капели.Е неверник съм.
Коментар
-
Врътнах няколко хиляди с въпросната добавка и имам някакво приблизително мнение. Определено не сваля работната температура, което и само по себе си няма смисъл, т.к. си има термостат да я поддържа. Двигателят работи по-меко, това е факт. Икономия на гориво... ами при мен реална такава имаше при преминаването от полусинтетика към пълна, а сега новото масло с добавката е пак полусинтетика и разхода се запази като при пълна. Така че може и да има някаква икономия. Понякога при първо палене се чуваха за секунда-две хидравличните повдигачи, което вече го няма. Като цяло двигателят е в отлично здраве и преди добавката. Долу-горе това от мен. Единствената ми забележка е прекалено високата цена.
Коментар
-
wwalker написа:Врътнах няколко хиляди с въпросната добавка и имам някакво приблизително мнение. Определено не сваля работната температура, което и само по себе си няма смисъл, т.к. си има термостат да я поддържа. Двигателят работи по-меко, това е факт. Икономия на гориво... ами при мен реална такава имаше при преминаването от полусинтетика към пълна, а сега новото масло с добавката е пак полусинтетика и разхода се запази като при пълна. Така че може и да има някаква икономия. Понякога при първо палене се чуваха за секунда-две хидравличните повдигачи, което вече го няма. Като цяло двигателят е в отлично здраве и преди добавката. Долу-горе това от мен. Единствената ми забележка е прекалено високата цена.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ами значи това е. Ако си използвал и GDFC, това е всичко. Друго не е необходимо. В скоростната 5% е добре ако е автоматик. Ако не е, трябват 10% поне да има. Това е по предписание. Моите наблюдения са, че малко повече от тези проценти е по-добре. Може би защото третираме и стари коли. Поздрави.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Не че нещо ама 1-во - http://maslapolytron.com/motorni-mas...e-5w40-4-litra - нито пише къде са проведени тестовете, нито нищо. Отгоре на всичко "Надхвърля API изискванията за SM." Тая Api организация к’ва е, някакви там институт ли е, абе далеч е в САЩ.2-ро - http://eolcs.api.org/companyNames.aspx - тука таква марка/компания не съществува. Може би има вариант да е толкова добро масло, че тестовите машини на API да не могат да реагират. Да възможно е ... ама АЗ не вярвам.Ако наистина е толкова добро масло, що не вземат да си платят едно изследване в онзи мижав OIL Institute ? За Бога имат сертификат некви пакистанци !!! Да не говорим, че има къде къде още по невзрачни фирми със сертификат от другата страна на Земното кълбо, а Политрон дето е в страната издаваща сертификат да няма. Нещо много станаха несъответствията. Като са повече от две за мен е пълен "fake" .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар