Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политрон - тестове на живо през седмицата

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами човека потвърждава, че с Политрон 5W40 може да се изминат над 50 000км, без смяна на масло и без смяна на филтър. Колегите не ми вярват че е възможно, но ето, че на яве излизат все повече потребители, които го правят, без щети по агрегатите, без коксови отлагания и т.н. Извода е ясен. Все пак човека не е с 1 мнение в техният форум. Това е.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Чудесия направо.По обективен тест не съм чувал да се прави никъде по света.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Е нищо ново, знам зе един ескорт дето 25 х.км кара с приста супер бензин и нищо ме няма, Е наложи се да прекарам 5-6 литра нафта през двигателя за да изтече маджуна ама още си върви
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

krasio_79bs написа:
          Така е, щото не познаваш човека! Аз също не го познавам, но знам ЧЕ НЕ ЛЪЖЕ. Просто факти - това е.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Е нищо ново, знам зе един ескорт дето 25 х.км кара с приста супер бензин и нищо ме няма, Е наложи се да прекарам 5-6 литра нафта през двигателя за да изтече маджуна ама още си върви
            Ей това никога няма да видиш с Политрон!

Коментар

Danchojn написа:
              krasio_79bs написа:
              Така е, щото не познаваш човека! Аз също не го познавам, но знам ЧЕ НЕ ЛЪЖЕ. Просто факти - това е.
              Добре де.Как може здраво мислещ човек с технически познания да приеме мненията на някой си ,който дори не познава за обективен тест на какъвто и да било продукт?Писал бил някой си нещо и опа тест достоверен и обективен.Е те тва и у Телешопа го няма.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси не си прав. Колко време мина вече, откакто Политрон присъства във форума! Колеги видяха какво се случва на директните тестове. Пак казвам, не познавам човека, но той не си измисля. Няма как здравомислещ технически човек, да не му направи впечатление, че се появят хора, които потвърждават всяка моя дума. И да не забравя, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО използването му. Поздрави.

Коментар

Прости ми! Не вярвам. За тестове се ползват специализирани лаборатории,а не мненията от форумите.До де не видя разните му тестове с печати,сертификати и тн. не вярвам на такива чудесии.По твоята логика трябва да вярвам и в разни магнити за пестене на гориво,разни джаджи за запалката и тн. шменти капели.Е неверник съм.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И си напълно прав да не вярваш. Това, което ти пратих на лични го потвърждава. Ако идваш към София, заповядай при мен................Това ще ти е достатъчно, повярвай ми.Поздрави.

Коментар

Врътнах няколко хиляди с въпросната добавка и имам някакво приблизително мнение. Определено не сваля работната температура, което и само по себе си няма смисъл, т.к. си има термостат да я поддържа. Двигателят работи по-меко, това е факт. Икономия на гориво... ами при мен реална такава имаше при преминаването от полусинтетика към пълна, а сега новото масло с добавката е пак полусинтетика и разхода се запази като при пълна. Така че може и да има някаква икономия. Понякога при първо палене се чуваха за секунда-две хидравличните повдигачи, което вече го няма. Като цяло двигателят е в отлично здраве и преди добавката. Долу-горе това от мен. Единствената ми забележка е прекалено високата цена.
                      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                        Врътнах няколко хиляди с въпросната добавка и имам някакво приблизително мнение. Определено не сваля работната температура, което и само по себе си няма смисъл, т.к. си има термостат да я поддържа. Двигателят работи по-меко, това е факт. Икономия на гориво... ами при мен реална такава имаше при преминаването от полусинтетика към пълна, а сега новото масло с добавката е пак полусинтетика и разхода се запази като при пълна. Така че може и да има някаква икономия. Понякога при първо палене се чуваха за секунда-две хидравличните повдигачи, което вече го няма. Като цяло двигателят е в отлично здраве и преди добавката. Долу-горе това от мен. Единствената ми забележка е прекалено високата цена.
                        По-този повод, на пазара има едни нещица на почти двойна цена и НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ. За работната температура - ще го почустваш зимата. При изправен термостат обаче, проблем за ДВГ няма никакъв. Но ако се заиграеш, ще разбереш, че доста по-рядко ти се включва външния кръг на охладителната система. САМО по стрелката в купето изводи никакви не може да направиш................За да почустваш разлика в консумацията е необходима комплексна обработка на всички възли в автомобила. Радвам се че все пак си се навил! Само ползи ще имаш. Поздрави!

Коментар

Danchojn написа:
                          За да почустваш разлика в консумацията е необходима комплексна обработка на всички възли в автомобила.
                          Разпределил съм го точно по предписание - в двигателят 10% и в скоростите и хидравликата по 5%
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Ами значи това е. Ако си използвал и GDFC, това е всичко. Друго не е необходимо. В скоростната 5% е добре ако е автоматик. Ако не е, трябват 10% поне да има. Това е по предписание. Моите наблюдения са, че малко повече от тези проценти е по-добре. Може би защото третираме и стари коли. Поздрави.

Коментар

Не забравяйте, че човекът, с теста от форума, е свалил и разхода на гориво с 20-30%,Бахти и далаверата яка!
                              Lupo - The Monster
                              Е83 3D

Коментар

Не че нещо ама 1-во - http://maslapolytron.com/motorni-mas...e-5w40-4-litra - нито пише къде са проведени тестовете, нито нищо. Отгоре на всичко "Надхвърля API изискванията за SM." Тая Api организация к’ва е, някакви там институт ли е, абе далеч е в САЩ.2-ро - http://eolcs.api.org/companyNames.aspx - тука таква марка/компания не съществува. Може би има вариант да е толкова добро масло, че тестовите машини на API да не могат да реагират. Да възможно е ... ама АЗ не вярвам.Ако наистина е толкова добро масло, що не вземат да си платят едно изследване в онзи мижав OIL Institute ? За Бога имат сертификат некви пакистанци !!! Да не говорим, че има къде къде още по невзрачни фирми със сертификат от другата страна на Земното кълбо, а Политрон дето е в страната издаваща сертификат да няма. Нещо много станаха несъответствията. Като са повече от две за мен е пълен "fake" .

Коментар

Working...
                                X