Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся информация за TITAN SYN MC 10 W-40

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся информация за TITAN SYN MC 10 W-40

колеги днес ми сложиха такова масло.маистора каза че е много добро,както и да е.първо впечатление двигателя стана по тих някои да каже нещо повече по въпроса ако е пробвал?Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    fiat bravo sx 1.6 16V 103

Колега аз ползвам от почви вече 3години това масло, но с добавка което е, мисля че е 70+ някав лев тубата, и остава някаде около 700-800грама от тая туба, и 5 пати като смениш маслото 1 пат ти идва безплатно. Мога да кажа, че за 130 000км несам доливал нито 1 грам масло, зима лято винаги с това масло си карам, и сам адкси доволен. Даже до преди 2-3 месец татко караше шарана с Castrol незнам кой модел точно беше, но си доливаше след 6-7хил км малко масалце, и той се отказа от Castrola и вече ползва титан, и след 9к трябваше да долее малко, но направо си смени маслото, и този път мисля до 10 че ще го изкара без да долее титанчето.
    Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

http://www.fuchs-oil.ru/upload_files...47c1809037Не е лошо маслото. С нищо не отстъпва на Кастролските в този клас, поне по таблични данни.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

е благодаря за отзивите аз вече минах към 3к с него и съм доволен поне двигателя стана по безшумен и за сега не харчи.и да в багажника имам някои друг грам дето казва колегата още 4 пъти и следващия е безплатен
        fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Working...
        X