колеги 4 литра масло ли събира фиат брава 1.6 16в 98ма ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
литраж масло брава 1.6 16в
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
nedialk00
питам ви понеже днес ще го източа, че нещо ме притеснява че е под средата и мисля че нещо пръчката не показва точно, понеже преди да почистя дюзите беше на максимума, а тя след това не е карана и мисля че нещо не е добре наместена щеката
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
тъкмо на максимума е, аз като отвих пробката на картера нали изчаках да спре да тече и като почна едвам едвам да тече завих пак пробката махнах масления филтър, че ползвах един леген, и после изчаках 10 минути и пак развих пробката изтече още около 100 грама масло и я завих сложих масления филтър и сипах 3,8 литра някъде толкова малко на око го наливах че селениата беше в метални кутии и не беше разграфено колко има ама по моя преценка действах сега ми остана 200-300 грама в едната кутия да има за доливане ако се наложи въпреки че не пипа масло по принцип
Коментар
-
nedialk00
вчера един познат ми се оплаква, че му объркали мотора в някакъв сервиз и му сипали повече масло, но незнам колко повече и нещо му преебали мотора, ама предполагам 200 милилитра повече не е мн голям проблем сигурно доста са му сложили, аз едвам си развих пробката много я бяха натегнали малумниците
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар