Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

литраж масло брава 1.6 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

литраж масло брава 1.6 16в

колеги 4 литра масло ли събира фиат брава 1.6 16в 98ма ?

3,8.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ако взимаш наливно и 3,5 л ще стигнат, тогава си на средата между минимум и максимум. Аз наливам винаги 3,5 и тъй като не гори масло от смяна до смяна ми е достатъчно.
      Play Golf ,but not drive golf!!!
      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

3,5 литра са достатъчни колегата по-горе е прав стига точно на средата между минимум и максимум.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

питам ви понеже днес ще го източа, че нещо ме притеснява че е под средата и мисля че нещо пръчката не показва точно, понеже преди да почистя дюзите беше на максимума, а тя след това не е карана и мисля че нещо не е добре наместена щеката

Коментар

А какво масло ще сложиш?
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

бях забрвил да пиша, сложих и селениа голд 3.8 литра

Коментар

сега как е.3,8 литра трябва да е стигмало горе долу до максимума,даже малко под него.
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

тъкмо на максимума е, аз като отвих пробката на картера нали изчаках да спре да тече и като почна едвам едвам да тече завих пак пробката махнах масления филтър, че ползвах един леген, и после изчаках 10 минути и пак развих пробката изтече още около 100 грама масло и я завих сложих масления филтър и сипах 3,8 литра някъде толкова малко на око го наливах че селениата беше в метални кутии и не беше разграфено колко има ама по моя преценка действах сега ми остана 200-300 грама в едната кутия да има за доливане ако се наложи въпреки че не пипа масло по принцип

Коментар

вчера един познат ми се оплаква, че му объркали мотора в някакъв сервиз и му сипали повече масло, но незнам колко повече и нещо му преебали мотора, ама предполагам 200 милилитра повече не е мн голям проблем сигурно доста са му сложили, аз едвам си развих пробката много я бяха натегнали малумниците

Коментар

Working...
                    X