Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло Total Quartz 9000 5w40

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefanaki написа:
    Sev написа:
    никой не е казал откъде и за колко ще купи маслотона правилните места пълна синтетика от най-висок клас е на парите на полусинтетика в БГ :D
    Къде са правилните места?
    аз купих от тукhttp://myworld.ebay.com/reifenexpress24/трябва да се комбинират 2-3 човека (заради доставката)...но има и много други места
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

dudulia написа:
      Sev написа:
      никой не е казал откъде и за колко ще купи маслотона правилните места пълна синтетика от най-висок клас е на парите на полусинтетика в БГ :D
      Относно цената: Тотал за 5 литра ще трябва да платя 17-18 евро.С транспортните разходи ще ми легне на 22 евро. Въпрос на личен избор е кой какво масло ще кара.Аз в България нямам доверие на маслата и винаги съм слагал на колите от подписа ми масло купено от Германия. В момента и двете коли са ми със синтетика 0в40. Синтетиката я карам по 15-17 000км. За мен не е проблем да плащам по 4-7 евро за литър полусинтетика или пълна синтетика.
      точно, всеки сам си е душманин на парите
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Sev написа:
        Stefanaki написа:
        Sev написа:
        аз купих от тукhttp://myworld.ebay.com/reifenexpress24/трябва да се комбинират 2-3 човека (заради доставката)...но има и много други места
        Точно от този сайт смятам да купувам и аз.Всъщност това е сайта на фирмата в и-бей,а иначе името на сайта е: www.oilscout24.de
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

да, ако "защитата за купувача" на PayPal важи - може да се пазари и направо от сайта

Коментар

Sev написа:
            да, ако "защитата за купувача" на PayPal важи - може да се пазари и направо от сайта
            Защитата на PayPal важи за всички плащания на покупки извършени през PayPal. И-бей не предлага от доста време защита за купувача!Освен това този търговец има двадесетина хиляди положителни оценки в и-бей,което означава,че е коректен! Като единствен недостатък е,че България не фигурира в листата на падащото меню за адрес.В момента изяснявам това с търговеца.Принципно не е проблем,ако плащането се прави с PayPal и там като адрес е посочен български,но моят акаунт е немски и системата възприема автоматично немският адрес

Коментар

Sev написа:
              Stefanaki написа:
              Sev написа:
              Интересно защо на сайта се показва това съобщение:
              Прикачени файлове
              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

stivst написа:
                Интересно защо на сайта се показва това съобщение:
                понякога търговеца обновява листите и няма актуални артикулино пък другия сайт, който Дидо посочи работи

Коментар

Както писах за сайта,в листа със страните липсва България, но след разговор с търговеца направих поръчка. Единствено в полето за допълнителна информация въведох българският ми адрес и изпратих e-mail с молба да коригират адреса за доставка.Сега чакам да видя за колко време ще доставят поръчката.

Коментар

за 5-6 работни дни получих моятаидва с DHL, но някаква икономична услуга - трябва да си я вземеш от пощата

Коментар

Маслото пристигна днес.Търговецът е много коректен.Горещо го препоръчвам.

Коментар

Working...
                      X