Моля някой да ми каже колко ампера трябва да ми е акумулатора? Имам на Бош 74а- вече на две години и половина, декември го зареждах и тази сутрин- ъ--ъ-ъ- като трабанта на Лафазанов Пак го свалих, а знам че не е полезно за бордовия! Благодаря предварително!Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1,9 жтд 115 - колко Ah акумулатор?
Collapse
X
-
eddie написа:Преди малко един приятел го замери и каза, че е ок.и възстановява... Сложих акумулатора - няма грешки бордовия! Ще видим нататък ...Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Знам колега. Аз поради това не се включих в темата, щото мнението ми е като твоето - над 14в без консуматори.А и аз съдя от факти, а не от книги и квартални майстори. Факт е, че при зареждане от 13.8 си скапвах акумолаторите за 2, максимум 3 години. Факт е, че на 2 рата година трябваше зимата да го свалям и дозареждам на зарядното. Факт е, че с новото ми динамо което зарежда 14.26в акумолатора не се е предал вече 4 та година и не го дозареждам. Всичко това на Форд Ескорд, дано с Фиата нямам такива проблемиFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
-
Като гледам по каталог трябва акумулатора да е 63ah . Може да му е голям 74 и динамото да не може да го възстановява! Ако пиша след месец - значи трябва да взимам по сурови мерки А за пишман майсторите- бол са! Лятото при смяна на накладките на задните дискове ми счупиха заден ляв спирачен апарат, незнам защо е пипан, но сега има един болт забит там... трябва да си намеря нов апарат преди да е протекал тоя и не направи някоя авария на спирачките!Fiat Stilo 1.9 jtd
Fiat Tipo 1.7
Коментар
-
eddie написа:Опс! Свалих го за трети път!Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
-
emzo написа:Само да споделя ,че пали перфектно и с 45Ач 370А акумулаторчеFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар