ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв акумулатор ще ми препоръчате?
Collapse
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
ogi28b написа:Tornado - ти се доближаваш до режима на каране на такситата, с толкова паления на ден. И това ако е всеки ден, даже много ти е изкарал. НА тях им дават едва 6 месеца гаранция.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Изключително доволен съм от ФААМ 80 ам/ч 770 А стартов ток.Макар да бях в началото скептично настроен,защото явно били китайски сега коренно променям своето мнение.Ферарито пали само като му покажа ключа,не изчаквам даже подгрева и после следва 1-1,5 километров пробег до работа със включени почти всички консуматори.Вечерта пак 1-1,5 км до вкъщи и после два или три дена почивка зависимост от смените.Наистина перфектна работа,а вече колко ще искара Божа работа :D .EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
ogi28b написа:itan75 - преди колко време си го купил?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Е той е чисто нов още, с нормално зареждане - нищо чудно че си много доволен, както бях и аз две години с Ексайда. Само информативно - заводския е 60 Ач с 380 А стартов ток, така че ти ако ще и 1000 А ток да имаш на разположение - ще запалиш все по един и същи начин, стига акумулаторът да е здрав. А това, че колата ти пали без подгрев - няма нищо общо с акумулатора, особено пък с неговия повишен стартов ток. В този режим на каране, който описваш - не е лоша идея да го зареждаш веднъж месечно.
Коментар
-
Имам едно питане: каква е разликата между моделите Silver dynamic, Blue dynamic и Black dynamic на VARTA? Кой модел е за предпочитане според вас? И при трите има модели с подходящи параметри. По каталог ми трябва 54 Ah, 530 A стартов ток.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
chandler написа:Имам едно питане: каква е разликата между моделите Silver dynamic, Blue dynamic и Black dynamic на VARTA? Кой модел е за предпочитане според вас? И при трите има модели с подходящи параметри. По каталог ми трябва 54 Ah, 530 A стартов ток.
Коментар
-
мнение 2200
ogi28b написа:Колегата ми пък е със заводския си акумулатор, 10 годишна кола! "FIAT/Lancia by Exide". Пали като чисто нов дори в най-големия студ... Колегата thedon пък е доволен от Монбат-а, за разлика от сума ти други... Странна работа са това акумулаторите.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Re: мнение 2200
RoMeO_156_GTA написа:ogi28b написа:Колегата ми пък е със заводския си акумулатор, 10 годишна кола! "FIAT/Lancia by Exide". Пали като чисто нов дори в най-големия студ... Колегата thedon пък е доволен от Монбат-а, за разлика от сума ти други... Странна работа са това акумулаторите.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
От опит мога да кажа да не купуваш искра.Три такива смених купени НОВИ. Първия изкара 11 месеца и 3 седмици. Смених го с нов , той изкара 3 г. Купих фиата , на него пак сложих искра- пак 3 години. Сега преди зимата купих Варта 60 АH, който купих за 135 лева с 2 г гаранция и е обслужваем. Искрата беше с 20 лв по-евтин. В случая изходих само от това,че разликата не е голяма, а марката е добра. Относно късмета- напълно съгласен съм.УСПЕХ!)Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
"Имам едно питане: каква е разликата между моделите Silver dynamic, Blue dynamic и Black dynamic на VARTA? Кой модел е за предпочитане според вас? И при трите има модели с подходящи параметри. По каталог ми трябва 54 Ah, 530 A стартов ток. " Нито един не е за предпочитане! Скъпи са и не са кой знае какво.На Ипсилона взех черната серия 45ам. Още лятото когато го купих започна да ми дава ядове,когато не карам колата 3-4 дена.Декември след като умря за пореден път ,направо си купих Фиаам и си реших проблемите.Колата я карах на сто майстори да я замерват,че тия от Ауто+ ми казаха ,че не можело да бъде от акумулатора.На всичкото отгоре и оставих стилото една седмица без да го карам и другата Варта загина(блу динамик 52ам. на година и половина) За сравнение вартата с отстъпка 114лв 45ам.400а.Фиаама 82 лв 44ам 420а.Приятел с форд изкара 7 години с фиаам като не го караше със седмици зимата и нямаше проблеми с паленето.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар