Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв акумулатор ще ми препоръчате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв акумулатор ще ми препоръчате?

Колеги,препоръчайте ми акумолатори оптимални като цена-качество,че ми писна от монбатските- при гаранция 2 години издържат 2 и5,6месеца.Шапка им свалям за майсторлъка, но край на инвестициите в този отрасъл на българската икономика.Грешен раздел -> Преместена. Нарушение на т. 1.1. от Правилата на форума.Редактирано заглавие. Нарушение на точка 1.7. от Правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Колега, препоръчвам ти да ползваш търсачката, ще получиш доста отговори на въпроса ти Аааа и за да не се чудиш, що не ти дава резултати при търсенето, пише се акумулатори Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

бош силвър +

Коментар

Re: акумолатори

ivo__66 написа:
        Колеги,препоръчайте ми акумолатори оптимални като цена-качество,че ми писна от монбатските- при гаранция 2 години издържат 2 и5,6месеца.Шапка им свалям за майсторлъка, но край на инвестициите в този отрасъл на българската икономика.
        може би е въпрос на късмет или на изправен алтернатор - монбат 62 амперчаса, който на 05.01.2011 ще навърши точно шест години - не го плаши дори и настоящият сибирски студ :D

Коментар

Re: акумолатори

може би е въпрос на късмет или на изправен алтернатор - монбат 62 амперчаса, който на 05.01.2011 ще навърши точно шест години - не го плаши дори и настоящият сибирски студ :D[/quote]да колега много си прав за монбата моя е на 5 и още е жив и здрав :D

Коментар

Bosch, Varta, Exide, Berga, Banner
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Bosch или Exide
              Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
              Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
              FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
              Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

GIGA WATT (чешкия Bosch).
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Всичко е относително! Ексайда на 3-тата година вече е в процес на полуразпад. Торнадото вече наряза един такъв. А защо не Искра или Локса? Или FAAM? Или FIAMM? Или АЦДелко?

Коментар

Брат ми си купи ACDelco.Изтече му двугодишната гаранция и няколко месеца след това започна да сдава багажа.п.с. проблема се оказа в самия акумулатор а не в динамо или отечка или каране на къси разстояния (той кара предимно извън градско), но уви ще трябва да си купува нов.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз съм за МонБат (макар автора явно да е против), на Бравото съм с такъв вече 3.5 години и освен доливане на 2 пъти на дестилирана вода няма проблем с паленето дори тия дни при положение ,че не я паля по 3-4 дена колата и след това пали от раз. Виж Варта няма да си взема, на Мареата беше такъв на 3 години и изведнъж каза Мяу и дотам ,отиде на вторични.
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

ogi28b написа:
                        Всичко е относително! Ексайда на 3-тата година вече е в процес на полуразпад. Торнадото вече наряза един такъв. А защо не Искра или Локса? Или FAAM? Или FIAMM? Или АЦДелко?
                        Поради неправилно подбрани Ah за ТД 100 62 Ah са малко трябва поне 70 и нагоре.Дизел ако изкара с боклуците които правят в момента повече от 3 години ще е късмет.Става дума за автомобил управляван в град с 10 стартирания за ден , а не магистрална кола с един старт за ден.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И аз съм разочарован от Ексайда - малко след втората година, тоест след изтичането на гаранцията, взе да дава фира. По тази причина си вземам думите назад отпреди две години, когато го похвалих, непосредствено след закупуването му. Сигурно повече няма да си купя от тази марка, ще експериментирам с нещо друго, само да ме изкара зимата, че сега имам други планове, не ми е до акумулатор...
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Монбат 5 години не е мръднал. Средно около 15 хил. км годишно.
                            http://www.pljuvalnik.com
                            Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

Tornado - ти се доближаваш до режима на каране на такситата, с толкова паления на ден. И това ако е всеки ден, даже много ти е изкарал. НА тях им дават едва 6 месеца гаранция. Колегата ми пък е със заводския си акумулатор, 10 годишна кола! "FIAT/Lancia by Exide". Пали като чисто нов дори в най-големия студ... Колегата thedon пък е доволен от Монбат-а, за разлика от сума ти други... Странна работа са това акумулаторите.

Коментар

Working...
                              X