Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво - накладки?! Какви и откъде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво - накладки?! Какви и откъде?

Дайте съвет какви накладки (предни и задни) да сложа на Бравото (1.6 16В 95-6 г.) - не е моя колата, трябва ми бюджетно решение, но и да спира все пак. Колата я кара жена - лекичко без резки и чести скоци на спирачките. Текстар, АТЕ не ми се струват оправдани /в аутоплюс ми обадиха 73 лв за предни текстар/.Какви и откъде? Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org

преди 20 000 сложих накладки френски ,за съжаление не помня марката, но цената беше 52 лв с монтажа.Става дума за предни накладки и на кола, която е БЕЗ абс.
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Re: Браво - накладки?! Какви и откъде?

stonesour написа:
      Дайте съвет какви накладки (предни и задни) да сложа на Бравото (1.6 16В 95-6 г.) - не е моя колата, трябва ми бюджетно решение, но и да спира все пак. Колата я кара жена - лекичко без резки и чести скоци на спирачките. Текстар, АТЕ не ми се струват оправдани /в аутоплюс ми обадиха 73 лв за предни текстар/.Какви и откъде?
      Колега за 20 лв.поне според мен не си заслужава компромис със спирачки.По-добре да са скъпи но и качествени отколкото боклуци и да розчиташ да спреш в задницата на някой

Коментар

от морга, където се разглобяват коли внесени отвън.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

От магазина-нови марка SCT
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Re: Браво - накладки?! Какви и откъде?

stonesour написа:
            Дайте съвет какви накладки (предни и задни) да сложа на Бравото (1.6 16В 95-6 г.) - не е моя колата, трябва ми бюджетно решение, но и да спира все пак. Колата я кара жена - лекичко без резки и чести скоци на спирачките. Текстар, АТЕ не ми се струват оправдани /в аутоплюс ми обадиха 73 лв за предни текстар/.Какви и откъде?
            Aбе и това върши работа-http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=23&modif=258&cat=2&subcat =5&prod=225&numenkl=3&show=1 Ама аз за такова нещо повече от 35-40 лв не помня да съм давал, нещо около 30 - 35 лв ми се върти в главата за нови. От автоморга аз знам, че не са лоши и биват, но са си за човек, който поне малко е пипал по колата, една част от хората като чуят за карани накладки... И идея си нямат, че са оригинални и са по-добри от повечето, което се предлага.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ATE - Auto+EBC - Heed Auto
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                ATE - Auto+EBC - Heed Auto
                Ти па кво казаКолегата пита за наи-евтините.ЕВС сигурно са 150лв
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Да съм писал Green или Red или .... ?Имат и евтино решение.Мога да му препоръчам Trusting и е въпрос на време да мине на описаните по-горе и определено ще му излезе по-скъпо.За спирачки пари НЕ се пестят !
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо прав си че имат и по-ниски серии, но честно казано май са по-трудно откриваеми. Аз лично отпред сложих евтини ЛПР преди почти 2000км и мога да кажа че се държат доста добре като за парите си, малко скърцат докато са студени, но после няма ядове :D.Както и Емо е казал по-горе от спирачки не се пести, но аз реших да сложа нещо по-евтино защото дисковете ми имат живот, колкото за още 1 комплект накладки.
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

MartoModev написа:
                      Ти па кво казаКолегата пита за наи-евтините.ЕВС сигурно са 150лв
                      А ти па ко каза Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ? Тая цена от 150лв. си я проверил некъде или просто така си я измисли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Щот за Браво 1,6 накладки на EBC Ultimax (тва е серията им OEM Replacement) са към 55лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

http://axm-auto.com/index2.php?brand...t=2&subcat=5А какво ще рече с 1 или с 2 датчика? Датчици на 2-те колела или само на едното или?колата /днес смених гумите/ се оказа няма никакви накладки отпред, а лампа на таблото за спирачките не свети. Значи ли, че тия накладки в момента са без датчик или как? На Е46-цата датчиците са два - един отпред вляво и един отзад вдясно.

Коментар

Working...
                        X