Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация за моторно масло CarLube

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Консултация за моторно масло CarLube

Колеги до преди 20хил.км си сипвах в типото само Кастрол.Налегна ме обаче кризата и сипах такова маслко:Не намирам никаква разлика в поведението и шума на мотора. Сега ми е ред да сменям на опела маслото и случайно видях че в Темпо продават същото маслко CarLube на добра цена.Само че на тубата пише "турбо дизел",а моята е 1.5 чист дизел.Та незнам дали ще има проблем.Говорим за масло 10W40 полусинтетика.Някой сипвал ли е от тази марка масла и какви са му впечатленията?По бар кода може ли да се познае къде е произведено,защото ми казаха че е английско.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Да маслото се произвежда в Англия, брат ми си сложи такова на Реното и за сега е доволен.Не съм сигурен обаче дали беше 10W40 или 5W40.Преди слагаше само ELF 10W40 но и при него кризата си каза думата.За цената си смятам че е добро масло.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

дф

В момента и аз карам с такова вече 5000 км и да ти кажа Хубаво е
      Nissan Primera 1.6 16v P11
      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Ми, ако спецификациите, които едвам се виждат отговарят на истината, не е лошо масло вообще. Ама кой да ти каже. Така или иначе и 50 000 да навъртиш с него няма да се разбере става или не, ако не вкараш мотора в червената зона например Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Така, че все пак едно на ум.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Ами яено от него ще взема.Ама неразбрах като е за турбо дизел дали ще е проблем да сипя в моя мотор който не е с турбо?
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
            Ами яено от него ще взема.Ама неразбрах като е за турбо дизел дали ще е проблем да сипя в моя мотор който не е с турбо?
            Не е проблем.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
            X