До сега съм слагал само Selenia 10w40, обаче колата е вече на повече от 200 хиляди и похарчва малко масло, така че мисля да сложа по-евтино А конкретния ми въпрос е 10w40 или 15w40 ,а като марка съм избрал IGAT.П.П. Моля без коментари ми чувал съм, казвали са ми и т.н.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръки за масло за ХГТ на над 200 хил. километра
Collapse
X
-
Ще подпалиш пак някой спор Един ще хвали друг ще плюе. После следващите 10 човека ще ти препоръчат 10 различни марки и всеки ще си хвали неговото.Моят съвет е да сложиш 10w40 TOTAL. Има 14.8 вискозитет при 100 градуса, докато другите масла стават масло по-редки. Доста хора с малък разход споделят че тотала не им го гори, а и държи по-високо налягане. Това са лични наблюдения разбира се...не искам никой да убеждавам...просто съвет.П.С. В ситроен форума има човек,предлагащ 5л туби от франция...на много добра цена. Имат и отстъпки за клуба и то не малки. Ако познаваш някой оттам или поне се регистрираш май ще ти дойде на цена като на IGATHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000