Колеги, със застудяването идват и проблемите с лоша нафта. От много време зареждам предимно в Лукоил, но напоследък ми се струваше че качеството на нафтата им постоянно пада. И ето днес доказателството - в края на миналата седмица заредих догоре дизел от Лукоил-а на Сливница, днес горивото е на бетон и няма палене. Малко съм разочарован от тях и предполагам занапред ще започна да ги избягвам. Моля споделяйте тук ако срещате подобни проблеми на други бензиностанции, за да не ходим пеш на работа.ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзващ дизел - внимавайте!
Collapse
X
-
Sko, сума ти мастило се изписа за този ЛУКОЙЛ.... по мои спомени от 2004г.Бягай далеч от тях.Два пъти съм им ял дръвчето и вече "духам" кашата, преди им духах супата.70% от зарежданията ми са на ECO,бензиностанцията им на ВАКАРЕЛ... зиме, лете не съм имал проблеми. Чат-пат слагам и от скъпия техен дизел, DIESEL PLUS и също нямам проблеми.OMV също избягвам, по прозаичната причина, че много лъжат в мерките ве...иначе от горивото им нямам оплаквания.Но по груби сметки ме "праскат" на един резервоар от 55 литра, следно 3-4 литра, е няма да съм им спонсор.И това за съжаление е правило при тях.Ето и още нещо от недалечното минало:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17960SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Еми колега аз зареждам на 2.55(зимна няква - с добавка демек) от Шела и не е замръзнала. На ОМВ мисля алтернативата е Алпин дизела. Тъпо е когато заредиш от зимната и да замръзне :D .... Аз зареждам обикновена преди по дълъг път и си мисля, че няма как да замръзне - нали има някво движение там. И като стигна сипвам зимна естестено, иначе става като мастика.I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
-
emzo написа:rosian написа:pyntoto написа:На 40 литра нафта слагам 2 или 3литра газ за горене миналата зима и сам нямал проблем със замръзваща нафта.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
grandmen написа:добавката я има в Пловдив.Ползвах я миналата година и нямах проблеми въпреки нафтата от .......В представителството на VW може да се купи към 12.50лв.струва.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар