НИКОГА НЕ СМЕСВАИТЕ БЕНЗИН С НАФТА И В МИНИМАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЩОТО МИНАЛАТА ГОДИНА НАЛЯХ НА 60 ЛИТРА НАФТА 3 БЕНЗИН А92 ТОГАВА ГО ИМАШЕ КОЛАТА БЕШЕ ГОЛФ 3 СЛЕД 20 КМ НЯКАДЕ ДВИГАТЕЛЯТ СИ ОТИДЕ ТАКА СИ СТОИ В ГАРАЖА МИ.ТОВА Е САМО САВЕТ ОТ МЕН А ВИЕ КАКВОТИ ИСКАТЕ СЛАГАИТЕ.ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.Нарушена т. 1.7 от правилата:1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други...Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзващ дизел - внимавайте!
Collapse
X
-
Tornado написа:При мен замръзване няма как да стане защото си имам подгрев на горивото ,но виж качеството им на Лукойл е под всякаква критика.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
marea2.4 написа:НИКОГА НЕ СМЕСВАИТЕ БЕНЗИН С НАФТА И В МИНИМАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЩОТО МИНАЛАТА ГОДИНА НАЛЯХ НА 60 ЛИТРА НАФТА 3 БЕНЗИН А92 ТОГАВА ГО ИМАШЕ КОЛАТА БЕШЕ ГОЛФ 3 СЛЕД 20 КМ НЯКАДЕ ДВИГАТЕЛЯТ СИ ОТИДЕ ТАКА СИ СТОИ В ГАРАЖА МИ.ТОВА Е САМО САВЕТ ОТ МЕН А ВИЕ КАКВОТИ ИСКАТЕ СЛАГАИТЕ.ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
От три години зареждам дизел основно на Лукойл в Ямбол и до сега проблем със замръзнала нафта не съм имал. И качеството на горивото е добро - и двата ми автомобила вървят много добре.По отношение на смесването на дизел с бензин. Вчера четох инструкцията за експлоатация на чисто нов дизелов Мерцедес "Вито". Та там беше записано, че смесването на дизеловото гориво с бензин може да нанесе непоправими вреди на двигателя. Препоръчваше се смесването на дизела в определено съотношение - от 20-50%, в зависимост от температурата на въздуха от -20 до -35 градуса с газ за осветление, поради по-лесната му възпламеняемост.Мисля, че това е валидно не само за Мерцедес.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
И аз да се оплача - днес паля " печката " - запали си без проблем поработи около 1 минута и потеглих !След няма и 200 метра взе да пуши и прекусва и изгасна ! Пробвах да запаля ама пак гаснеше ! Стана ми ясно какава е работата !Миналата година ми го правеше същия номер и нафтата замръзва в резервоата а не във филтъра или горивопроводите ! Стяга се много и запушва цедчицата на сондада ! Ето как вече доста пъти решавам проблема взех няколко вестника и запалка запалих ги и мушнах под резервоара !Е не всичките де един по еднин да не стане голям огън ! Като изгорях един вестник "Марица" под резервоара паля без проблем ! Не си правя майтап ! Това помага за замръзналата в резервоара нафта !LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
willow75bg написа:Ти луд ли си или си играеш с късмета си?За теб явно не ти пука,но ако има хора около теб,мислиш ли въобще какво може да стане?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Tornado написа:grandmen написа:добавката я има в Пловдив.Ползвах я миналата година и нямах проблеми въпреки нафтата от .......В представителството на VW може да се купи към 12.50лв.струва.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
willow75bg написа:Ти луд ли си или си играеш с късмета си?За теб явно не ти пука,но ако има хора около теб,мислиш ли въобще какво може да стане?LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
И бензин да слагате в нафтата пак може да замръзне.Миналата зима така ми беше замрълнал бензина,сигурно във филтарът,че два дена не можах да я запаля.А имаше половин резервоар бензин,оправи се след като и налях 3 литра току що налят бензин от бензиностанцията.А иначе имам идин приятел със Мерцедес Вито,лято-зима постоянно си слага по 20 лв.бензин във дизелът.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
bobis написа:3 години вече-100х.км,само от Лукойл и двигателя дори ни се е замислил.Никакви добавки или каквото и да било друго.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар