Здравейте колеги.Карам фиат пунто 1.6 бензин от 95г. модел. Правиха ми може да се каже основен ремонт на двигател преди 1 година и ми сложиха масло Валволина 10в40 и ме съветва майстора да карам с него 4000км. Карах 7000км маслото до последно си държеше нивото и беше чисти. Сега забелязвам че вече е на половината ниво и мисля вече да го сменям тези дни. Искам да ме посъветвате сега при смяната какво масло е най-добре да му сложа на фиатчето и разбирасе филтър.Преместена от "Консултации по оби въпроси"Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на масло
Collapse
X
-
Re: Избор на масло
CeL7IC написа:Здравейте колеги.Карам фиат пунто 1.6 бензин от 95г. модел. Правиха ми може да се каже основен ремонт на двигател преди 1 година и ми сложиха масло Валволина 10в40 и ме съветва майстора да карам с него 4000км. Карах 7000км маслото до последно си държеше нивото и беше чисти. Сега забелязвам че вече е на половината ниво и мисля вече да го сменям тези дни. Искам да ме посъветвате сега при смяната какво масло е най-добре да му сложа на фиатчето и разбирасе филтър.Преместена от "Консултации по оби въпроси"Модераторски екип на fiat-bg.orgФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Реклама
Collapse
Коментар