Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на масло

Здравейте колеги.Карам фиат пунто 1.6 бензин от 95г. модел. Правиха ми може да се каже основен ремонт на двигател преди 1 година и ми сложиха масло Валволина 10в40 и ме съветва майстора да карам с него 4000км. Карах 7000км маслото до последно си държеше нивото и беше чисти. Сега забелязвам че вече е на половината ниво и мисля вече да го сменям тези дни. Искам да ме посъветвате сега при смяната какво масло е най-добре да му сложа на фиатчето и разбирасе филтър.Преместена от "Консултации по оби въпроси"Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: Избор на масло

CeL7IC написа:
    Здравейте колеги.Карам фиат пунто 1.6 бензин от 95г. модел. Правиха ми може да се каже основен ремонт на двигател преди 1 година и ми сложиха масло Валволина 10в40 и ме съветва майстора да карам с него 4000км. Карах 7000км маслото до последно си държеше нивото и беше чисти. Сега забелязвам че вече е на половината ниво и мисля вече да го сменям тези дни. Искам да ме посъветвате сега при смяната какво масло е най-добре да му сложа на фиатчето и разбирасе филтър.Преместена от "Консултации по оби въпроси"Модераторски екип на fiat-bg.org
    Приста Лидер 10/40добра цена и добро масло
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

от тук- от там се ровя и чета и събирам информация и сам решил вече че ще бъде 10w40, но се колебая все още за марката на масло

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...509&highlight=
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

Working...
        X