Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на всички ремъци - Фиат Стило 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на всички ремъци - Фиат Стило 1.9 JTD

Здравейте колеги, от около 2 месеца сам горд собственик на Фиат Стило и съм много доволен и то разхода на гориво и от возията , а за дизайна нямам думи :D :D .Много съм впечатлен и от форума ви , защото тук намерих всички отговори на моите въпроси още преди да съм ги задал След покупката на колата сега дойде ред и за нейното обслужване, и се питах дали някои не може да ми каже някаква ориентировъчна цена за смяна на ремъците и полките??? + смяна на тампон на двигателя??? И да ми препоръчате сервиз някъде в Пловдив за да ги сменя!!!Благодаря предварително за всички отговори и много поздрави
    Fiat Stilo '02 1.9 JTD

Честито и много безаварийни км! На мен смяната на всички ремъци, ролки, водна помпа, въздушен и поленов филтър ми излезе към 700лв с труда в сервиз в Пз. Предполагам цените в Пд ще са малко по-ниски ...

Коментар

Здравей колега и честито най напред.Тук в Пловдив си имаме един колега от форума,които е от вашият край.Сервиза му се намира в квартал Смирненски на ул. София 23 ника във форума е gal76.Телефон сега не мога да ти дам,но ако искаш ми кажи да го потърся.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
      X