Колеги сипаха ми на Алфата- 2.4 жтд Масло Аджип.Утре или вдруги ден ще кача опаковката.Човека който ми ми вика, че това масло било универсално за дизел и бензин...........за това било и по скъпо.Има ли такъв филм на тази марка и някой има ли обяснение.Нали в крайна сметка си има визкозитет и т.н.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло Аджип
Collapse
X
-
..
Валентино_88 написа:Аз в момента см Аджип и го взех за 70лв 5л. говоряза 10 на 40. Маслото беше в една 4л. черна почти непрозрачна туба и още 1л. малка туба.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Re: ..
syfer написа:Валентино_88 написа:Аз в момента см Аджип и го взех за 70лв 5л. говоряза 10 на 40. Маслото беше в една 4л. черна почти непрозрачна туба и още 1л. малка туба.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
..
Валентино_88 написа:Е такова беше моето. Голямата туба изглеждаше по същия начин. Твоето е по-скъпо ама е 5W40, а моето 10 на 40.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
syfer написа:Валентино_88 написа:Е такова беше моето. Голямата туба изглеждаше по същия начин. Твоето е по-скъпо ама е 5W40, а моето 10 на 40.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
kantarev написа:syfer написа:Валентино_88 написа:Е такова беше моето. Голямата туба изглеждаше по същия начин. Твоето е по-скъпо ама е 5W40, а моето 10 на 40.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
Е не се карайте де.Колега Syfer, това масло не е нищо особенно http://www.agip-q5.com/fileadmin/FIL...5W40-10W60.pdf Аз дори не бих карал с него. Подходящо е само за бензинови двг-та. Не искам да те засегна. Предполагам го знаеш но все пак.Agip SINT 2000 5W40 за мен е по-добрият избор.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Първо на първо не съм казвал, че ще докарвам конете като си сипя скъпо масло.Второ на второ имах предвид, че повечето конски сили и читавият двигател трябва да се поддържат с добро масло за да ти се отблагодари двг, като не ходиш често на сервиз и като не чуваш в други и в този форуми, че..........Алфите и Фиатите се чупели бързо.Ами като има хора като теб които си мислят, че няма значение какво се спипва ок.Карай си с каквото искаш.Пуснал съм тема по повод друго.И не знам как си помисли, че точно за моята кола това масло е пара на вятъра при положение, че не знаеш каква е моята кола и в какво състояние е двг.Ако имаш мнение за маслото дай си го инъче такива заключения ако искаш можем да си отворим тема в ,,общи приказки" и там да си приказваме.[/quote]Чакай сега ,аз разбрах ,че на някво пунто си го сипал,щот спомена нещо за 60 к.с.Ако е за алфата е друго нещо.Аз не отричам хубавите масла ,а казвам само ,че квото е по книжка,такова да се слага .Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Маслото е сипано на алфа 2.4 JTD с двигател 140 к.с. Двигателя е сменян и е 2003-та г. Така я купих за това е 140 а не 136 к.с.Инъче да и аз не ги отричам хубавите масла.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
syfer написа:Валентино_88 написа:Аз в момента см Аджип и го взех за 70лв 5л. говоряза 10 на 40. Маслото беше в една 4л. черна почти непрозрачна туба и още 1л. малка туба.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар