Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло Аджип

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Масло Аджип

Колеги сипаха ми на Алфата- 2.4 жтд Масло Аджип.Утре или вдруги ден ще кача опаковката.Човека който ми ми вика, че това масло било универсално за дизел и бензин...........за това било и по скъпо.Има ли такъв филм на тази марка и някой има ли обяснение.Нали в крайна сметка си има визкозитет и т.н.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
    Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Еми всесезонни масла има. Такива които стават за дизел и бензин също има. Но не е това причината да е по-скъпо.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Колко да е по скъпо?
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Аз в момента см Аджип и го взех за 70лв 5л. говоряза 10 на 40. Маслото беше в една 4л. черна почти непрозрачна туба и още 1л. малка туба.
        НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

..

Валентино_88 написа:
          Аз в момента см Аджип и го взех за 70лв 5л. говоряза 10 на 40. Маслото беше в една 4л. черна почти непрозрачна туба и още 1л. малка туба.
          И аз съмс такова колега.Ще гледам да кача снимки скоро.Инъче въпроса не е дали става за зиме и лято а дали има такова масло което става за бензин и дизел.Днес гледах сайта на аджип и разбрах, че има.Това е: http://www.americanagip.com/index.ph...&products_id=4 Колега твоето и то ли е такова ?

Коментар

Re: ..

syfer написа:
            Валентино_88 написа:
            И аз съмс такова колега.Ще гледам да кача снимки скоро.Инъче въпроса не е дали става за зиме и лято а дали има такова масло което става за бензин и дизел.Днес гледах сайта на аджип и разбрах, че има.Това е: http://www.americanagip.com/index.ph...&products_id=4 Колега твоето и то ли е такова ?
            Колко те обрулиха за това масло викаш
            Nissan Primera 1.6 16v P11
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Е такова беше моето. Голямата туба изглеждаше по същия начин. Твоето е по-скъпо ама е 5W40, а моето 10 на 40.
              Прикачени файлове

Коментар

..

Валентино_88 написа:
                Е такова беше моето. Голямата туба изглеждаше по същия начин. Твоето е по-скъпо ама е 5W40, а моето 10 на 40.
                Точно така.И моето е такова само, че е 5w40. И викате няма пречка за дизел или бензин.Ползвам го за дизел пак да кажа Инъче колко са ме обрулили.........няма значение.Ако маслото си заслужава значи не е обрулване.Писна ми да карам 60 к.с. кола с ускорение като на мравка.

Коментар

Ами аз съм доволен от него. Сега е на 6000 и не е мръднало на щеката и колата работи меко.

Коментар

syfer написа:
                    Валентино_88 написа:
                    Точно така.И моето е такова само, че е 5w40. И викате няма пречка за дизел или бензин.Ползвам го за дизел пак да кажа Инъче колко са ме обрулили.........няма значение.Ако маслото си заслужава значи не е обрулване.Писна ми да карам 60 к.с. кола с ускорение като на мравка.
                    Е ти ако си мислиш,че с това масло ще докараш конете от ливадата ....... :D Просто пари на вятъра е това масло за точно твоята кола.Ма няма нищо лошо да го ползваш ,дет се вика няма да загубиш нищо
                    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
                      syfer написа:
                      Валентино_88 написа:
                      Е ти ако си мислиш,че с това масло ще докараш конете от ливадата ....... :D Просто пари на вятъра е това масло за точно твоята кола.Ма няма нищо лошо да го ползваш ,дет се вика няма да загубиш нищо
                      Първо на първо не съм казвал, че ще докарвам конете като си сипя скъпо масло.Второ на второ имах предвид, че повечето конски сили и читавият двигател трябва да се поддържат с добро масло за да ти се отблагодари двг, като не ходиш често на сервиз и като не чуваш в други и в този форуми, че..........Алфите и Фиатите се чупели бързо.Ами като има хора като теб които си мислят, че няма значение какво се спипва ок.Карай си с каквото искаш.Пуснал съм тема по повод друго.И не знам как си помисли, че точно за моята кола това масло е пара на вятъра при положение, че не знаеш каква е моята кола и в какво състояние е двг.Ако имаш мнение за маслото дай си го инъче такива заключения ако искаш можем да си отворим тема в ,,общи приказки" и там да си приказваме.

Коментар

Е не се карайте де.Колега Syfer, това масло не е нищо особенно http://www.agip-q5.com/fileadmin/FIL...5W40-10W60.pdf Аз дори не бих карал с него. Подходящо е само за бензинови двг-та. Не искам да те засегна. Предполагам го знаеш но все пак.Agip SINT 2000 5W40 за мен е по-добрият избор.
                        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Първо на първо не съм казвал, че ще докарвам конете като си сипя скъпо масло.Второ на второ имах предвид, че повечето конски сили и читавият двигател трябва да се поддържат с добро масло за да ти се отблагодари двг, като не ходиш често на сервиз и като не чуваш в други и в този форуми, че..........Алфите и Фиатите се чупели бързо.Ами като има хора като теб които си мислят, че няма значение какво се спипва ок.Карай си с каквото искаш.Пуснал съм тема по повод друго.И не знам как си помисли, че точно за моята кола това масло е пара на вятъра при положение, че не знаеш каква е моята кола и в какво състояние е двг.Ако имаш мнение за маслото дай си го инъче такива заключения ако искаш можем да си отворим тема в ,,общи приказки" и там да си приказваме.[/quote]Чакай сега ,аз разбрах ,че на някво пунто си го сипал,щот спомена нещо за 60 к.с.Ако е за алфата е друго нещо.Аз не отричам хубавите масла ,а казвам само ,че квото е по книжка,такова да се слага .
                          ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Маслото е сипано на алфа 2.4 JTD с двигател 140 к.с. Двигателя е сменян и е 2003-та г. Така я купих за това е 140 а не 136 к.с.Инъче да и аз не ги отричам хубавите масла.

Коментар

syfer написа:
                              Валентино_88 написа:
                              това масло като го гледам е за мотоциклет...иначе по темата - всяко масло с вискозитет от 10W надолу става за нашата зимаза нови коли се ползва 5 или 0, но там цената е друга (поне в БГ, из нета има супер масла по 15 лева литъра, а тук са над 30)
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X