Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло ОМV Менте

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А какво количество източи, да не е имало бензин в маслото.

Коментар

wwalker написа:
      Голяма набутвация е да купиш масло по 20лв./л и да ти скапе мотора. Не разбрахте ли всички, че колкото е по-скъпо, толкова е по-вероятно да е менте. Аз залагам на сигурното българско INSA полусинтетика за 6лв./л и Брава-та го харесва - не го пипа от смяна до смяна. Покрива всички изисквания на производителя.
      Колега от къде купуваш INSA и аз съм чувал само добри отзиви за него, преди го имаше в кауфланд, но сега продават някво тяхно...!
      Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

Че то и Приста си е читаво масло, ако и да го плюят. Лично аз не го ползвам, но имам познат, който поне 3 години им ползва полусинтетиката на кола, която не се спира и е доволен.

Коментар

@NewUser - мога да кажа за Варна. Точно където винаги съм си сменял маслото - има 2 гаража за масла/гуми в началото на Хр. Смирненски, между Т-образния светофар с крайезерния път и светофара с Владислав(Аутомотор). Еднолитрови бутилки по 6 лв./бр и смяната ми е безплатна + още 6лв. за филтъра пак от тях.@michev - нищо против Приста, но цената му е като на големите марки.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Масло с бренд на верига бензиностанции никога не си купувай! Освен Приста от Петрол

Коментар

vladi_stoev написа:
              20лв литъра- 4л по 20лв= 80лв.Това ако е ефтино здраве му кажи пичага
              Колега, съжалявам за повредата в мотора, но как можеш да дадеш толкова много пари за масло, при това с "марка" OMV???
              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
              X