Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за накладки АТЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за накладки АТЕ

Здравейте колеги!.Искам да сменям предните накладки, защото са някакъв боклук.Като ги сменя ще пиша марката, че не я запомних.Проблема е, че след повече от 1500км продължават да свирят дори и при най-малкото спиране.В началото спираха добре и това ме спираше да ги махна, обаче от 3-4 дни спирането се влоши.Вчера за една бройка се разминах с ПТП.Насочил съм се към накладки АТЕ.Рових доста по търсачката, мнения хиляди, но мисля тези да са.Някой имал ли е оплаквания от такива накладки купени от "Манимпекс", бул."Тодор Каблешков"1.Четох, че има доста ментета на АТЕ.От този магазин би трябвало да няма такава опасност, но знае ли човек...Цена от 80лв. нормална ли е за тези накладки?.Тези, с които съм в момента са 48лв.и ми се струва голяма разликата в цената, но предполагам и разликата в качеството ще да е голяма.Благодаря за мненията и лек ден!Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org

Колегата ми кара само с такива, като остане малко феродо и почват да свирят.За моята кола бяха 120лв и 10 дни доставка и се принудих да взема текстар, но не съжалявам, спирането е отлично.Така че добре си се насочил.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре си се ориентирал :D Ate или Textar (истински) (EBC brakes също) и няма да имаш грижи със спирането Малко цените са им височки спрямо останалите марки ммма..... то пълно щастие нема Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Мерси колеги за бързите отговори!.Довечера щом видя какви са накладките в момента, ще пиша да няма повече излъгали се.Ходих и да ми направят канал с флекс, но скърцането си остана, сега вече и спирането...

Коментар

От тази фирма взех втулки за стабилизиращата щанга уж на феби,те били вносител не знам си какво.5-6000км и до там.А свиренето на спирачките може и да е от неравен диск.Твоите как са?
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Дисковете са нови, смених ги с накладките.Ако са дисковете, няма ли да има вибрации?.

Коментар

Така, накладките са вече сменени.Старите бяха нещо SIF.... докрая не успях да разчета.Оказа се, че даже съм успял да ги изпека, въпреки старанието ми да ги пазя.

Коментар

Simer ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не са Симер, тях съм ги чувал, тези не.Съжалявам, че бързах и не ги погледнах обстойно.Видях само едната, която е със скобата за захващане, а тя точно пречи на надписа да се прочете целия.Единственото, което се виждаше хубаво бяха първите 3 букви SIF.Жълто-зелен надпис.Майстора каза, че били италиянски, но не звучеше убедително.

Коментар

Както и да е, драсни впечатления след 150-200км градско, ама ти нямаш ръбове, трябва след няколко спирания да викаш уааааууууу
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За 30-на км вече мога да кажа, че спират без забележка!.Не се чуват :D .Да, направи ми впечатление, че са скосени в краищата, докато старите не бяха.Дано няма проблеми с тях.Все пак ще следвам съвета за 100-200км по-спокойно каране.След някой друг ден ще драсна пак да кажа как са.Засега твърдо не съжалявам за парите-спират и не се чуват.Това бяха 2-те условия, на които държа

Коментар

Така, след повече от 250 km предимно градско мога да споделя, че съм доволен от накладките.Продължават да отговарят на двете условия .Бях позабравил какво е да чуваш само музиката в колата...а и тук таме пластмасите .Сега имам мн дразнещ звук от кората отзад, предимно докато позагрее( май вибрации при по-високи обороти).

Коментар

Working...
                        X