Здравейте колеги!.Искам да сменям предните накладки, защото са някакъв боклук.Като ги сменя ще пиша марката, че не я запомних.Проблема е, че след повече от 1500км продължават да свирят дори и при най-малкото спиране.В началото спираха добре и това ме спираше да ги махна, обаче от 3-4 дни спирането се влоши.Вчера за една бройка се разминах с ПТП.Насочил съм се към накладки АТЕ.Рових доста по търсачката, мнения хиляди, но мисля тези да са.Някой имал ли е оплаквания от такива накладки купени от "Манимпекс", бул."Тодор Каблешков"1.Четох, че има доста ментета на АТЕ.От този магазин би трябвало да няма такава опасност, но знае ли човек...Цена от 80лв. нормална ли е за тези накладки?.Тези, с които съм в момента са 48лв.и ми се струва голяма разликата в цената, но предполагам и разликата в качеството ще да е голяма.Благодаря за мненията и лек ден!Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за накладки АТЕ
Collapse
X
-
Не са Симер, тях съм ги чувал, тези не.Съжалявам, че бързах и не ги погледнах обстойно.Видях само едната, която е със скобата за захващане, а тя точно пречи на надписа да се прочете целия.Единственото, което се виждаше хубаво бяха първите 3 букви SIF.Жълто-зелен надпис.Майстора каза, че били италиянски, но не звучеше убедително.
Коментар
-
За 30-на км вече мога да кажа, че спират без забележка!.Не се чуват :D .Да, направи ми впечатление, че са скосени в краищата, докато старите не бяха.Дано няма проблеми с тях.Все пак ще следвам съвета за 100-200км по-спокойно каране.След някой друг ден ще драсна пак да кажа как са.Засега твърдо не съжалявам за парите-спират и не се чуват.Това бяха 2-те условия, на които държа
Коментар
-
Така, след повече от 250 km предимно градско мога да споделя, че съм доволен от накладките.Продължават да отговарят на двете условия .Бях позабравил какво е да чуваш само музиката в колата...а и тук таме пластмасите .Сега имам мн дразнещ звук от кората отзад, предимно докато позагрее( май вибрации при по-високи обороти).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар