Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на свещи за Fiat Brava 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на свещи за Fiat Brava 1.6 16v

За търсачката: Fiat Brava, 1.6, 16v, 103 hp, бензин, пластмасови колектори, 1999 г., свещиКакви свещи да сложа?Цената не е определяща, по-важно е качеството.Колата се кара само на бензин.Не се оплаквам засега, освен леко неравномерни обороти при запалване и първите 1-2 километра.Нямам представа с какви свещи е в момента, най-вероятно не са сменяни от Италия още.Моля за съвети само от лични впечатления.Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

"NGK"-BKR6EKC. Мислq,4е струваха малко под 50 лв. Бqх ре6ил да слагам иридиеви, но се отказах.
    Прикачени файлове
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Точно с такива NGK съм на типото колега и ти ги препоръчвам
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Свещите се вадят през рамата по ориг.номер на първично вграждане...Аз също препоръчвам NGK,но не просто-аз съм с теЯ-сложи ги и ти защото съм доволен,а извадени точно през рамата!
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

BERU Z98 14FR-7LDU или DENSO K20TNR са най-добрите свещи според мен.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

По въпроса за марка свещи, аз съм с 2 ръце за NGK или Denso. :D Относно точния модел свещи за теб, ако искаш прочети тая тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...2&highlight=и ще се ориентираш кои са твоите

Коментар

Stefanaki написа:
              BERU Z98 14FR-7LDU или DENSO K20TNR са най-добрите свещи според мен.
              След доста четене и четириумене сложих DENSO K20TNR, макар, че старите с които бях последните около 50000 км да изглеждаха много добре за тия километри, бош, ама ще да е бил от истинския За толкова километри нямат някакво кой знае какво изхабяване на електродите. Абе има ли кой да ви донесе свещи от Германия примерно изобщо не му мислете, вземайте като има възможност, все някой ден ще ви затрябват, навън свещите са си свещи. Надявам се новите да са оригинал, да не са някое менте... За 1-2 дни и стотина км какво мога да кажа, свещи като свещи, мисля, че им трябва някой и друг километър да се усети дали ще поутихне двигателя. Е, ще утихне, ама като сменя издуханата гарнитура на изпускателния колектор Иначе като че е с една идея по-пъргава, знам ли.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
              X