Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми за Fiat Ulysse 2004

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зимни гуми за Fiat Ulysse 2004

Здравейте, имам въпрос относно зимните гуми за вана. На врата и в книжката пише следния размер: 215/65/15R. Та, въпроса ми е следния мога ли да сложа гуми с по - малък размер от този и дали това ще се отрази на нещо. Причината мисля, че е ясна за всички $$ Благодаря ви предварително 1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата преди да постват. ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    ..The poWer is nothing withouT conTroL..

Не си споменал с какъв мотор е, но като гледам из каталозите всичките ги дават с тоя размер гуми. Можеш да сложиш една идея по-тясна гума, но не и по-малък цолаж от 15, най-малкото заради размера на предните дискове :D.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Ами 2.0 JTD 110 hp е двигателя. Аз се надявах нещо от сорта на 195/60/15R, но в сервиза, в който ходих казаха дума да не става за по - малко от 215/65 .. щяло да бърка километража, та дори и да се клатушка а пък иначе на тоя размер цифрата е доста солидна .. Ти имаш предвид за нещо от сорта на 205 ширина ли Мерси за бързия отговор
      ..The poWer is nothing withouT conTroL..

Коментар

Поне като гледам калкулатора с 205/65/15 няма да има толкова фрапираща разлика, ето пускам ти един линк да разгледаш какви пари вървят гумите с посочения от мен размер. http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...rs_id=&x=4&y=8
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Re: Зимни гуми за Fiat Ulysse 2004

MoncheV написа:
          На врата и в книжката пише следния размер: 215/65/15R.
          Сигурно ли е, че са 215? Защото стандартният размер е 205/65/15 http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...sse/marka/FIAT . От значение е товарният индекс на гумите. Както виждаш по-леките бензинови модели имат стандартно 195/65/15.

Коментар

Working...
          X