Моят двигател Селения няма да види, докато е мой. Всички масла имат добавки. Всички масла си имат спецификации. Всички двг-та се правят от няколко вида сплави и стомани и т.н. и тези на Фиат, Алфа и Ланча не са извънземни и не се различават от другите. Що се отнася до италиански масла - по-добре Agip.От препоръка ще се въздържа съвсем умишлно, повечето колеги знаят защо . Ако се интересува колегата пуснал темата - на лични.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло да сложа?
Collapse
X
-
Защо, колега? Препоръчай си Политрона, ти си имаш впечатления от него, освен ако нямаш някаква изгода да го препоръчваш, не виждам какво ти пречи. Аз пък бих препоръчал Yacco, а и карам точно с такова. Масло като масло. Покрива няколко буквички, и аз като прост потребител - вярвам на етикета, и го използвам. То и за гумите препоръчват да се сменя само с оригинален инструмент на ФИАТ, но в гумаджийниците дали са си купили специалния инструмент на ФИАТ, или просто използват ключ 19 мм, примерно? Така че ако някой препоръчва Селения само защото в една книга така пише - не помагате с нищо. Но ако имате конкретни резултати от тестове, сравнения, и т.н. - покажете ги. Иначе все едно - една жена на пазара ми каза, че....
Коментар
-
е колега не сме лаборанти и няма как да имаме научни данни за маслата тестове не правим пък и не искаме да даваме лоши съвети на колегата просто е ясно че ако сложи селения няма да си има ядове а за другите масла не казваме лошо просто с това масло сме си карали колите и сме доволни.Който иска нека да си експериментира с колата си ако уцели хубаво масло честито няма лошо.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар