Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

къде в софия продават регенерат?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

къде в софия продават регенерат?

търся да си взема регенерати за зимни гуми.ако някой знае на друго място освен практикер ще се радвам да споделиако може без спамове относно колко са опасни!Грешен раздел - преместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

кола

мисля че тези от Практикер са такива те вече доста им падна цената на новите и май няма смисъл едни за 65-70 лв
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Малатеста има по Бул.Гоце Делчев отдясно посока бул.Цар Борис 3. От регенератите те са най-хвалени ,аз карах с такива задни Москвича едно време и бяха супер за зимата.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Re: къде в софия продават регенерат?

zvezdi написа:
        търся да си взема регенерати за зимни гуми.ако някой знае на друго място освен практикер ще се радвам да споделиако може без спамове относно колко са опасни!
        защо не си вземеш едни корморан например , ако търсиш нещо по евтинко.все си мисля че ще са ти от по-гляма полза.упсех !
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
          мисля че тези от Практикер са такива те вече доста им падна цената на новите и май няма смисъл едни за 65-70 лв
          Какво им паднала цената Практикер на колко години стана мисля ,че 6?Тези гуми са там още от откриването му врме е да ги пуснат по 10 лв. бройката вече или 18 лв. комплект/чифт/
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В Люлин10 до Т-маркет също има малатеста За леки автомобили и джиповеАма не си казал за какво са ти?Кола,камион джип?
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Re: кола

Tornado написа:
              kluchar написа:
              мисля че тези от Практикер са такива те вече доста им падна цената на новите и май няма смисъл
              Какво им паднала цената Практикер на колко години стана мисля ,че 6?Тези гуми са там още от откриването му врме е да ги пуснат по 10 лв. бройката вече или 18 лв. комплект/чифт/
              Колегата имаше предвид, че новите гуми са с ниски цени и няма смисъл да се купуват регенерати.

Коментар

малатеста има на бул гоце делчев, като идваш от българия и караш посока красно село, подминаваш кръстовището с дойран и след 10 метра гледаш вдясно- има гаражче само за малатеста. Имаше де, не съм минавал скоро оттам.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                X