Как се сменя горивен филтър на Браво? Къде е по точно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя горивен филтър на Браво
Collapse
X
-
Re: Как се сменя горивен филтър на Браво
Airfan написа:Georgidon написа:Как се сменя горивен филтър на Браво? Къде е по точно?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: Как се сменя горивен филтър на Браво
Stefanaki написа:Airfan написа:Georgidon написа:Как се сменя горивен филтър на Браво? Къде е по точно?
Коментар
-
stefaka222 написа:а къде се намира въпросният филтърКазват че е до задната дясна гума, лежах половин час под колата и не го открих има един гооооляяям пластмасов капак с 4 болта започва от дясно и стига до средата на колата , да не би да е там?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз смених одеве филтъра и чесно казано помпата пак си е шумна, следователно ще си заминава може би :D Единствено първоначално беше доста тиха, може би защото не бях обезвъздушил, но после като запълни системата и се разбуча пак. Иначе за обезвъздушаването, незнам как го направих... вадих маркучите от рейката и някак си се получи Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Стария филтър Bosch как мога да разбера дали е бил чист? Не са падали някакви боклуци или мътилки от него като го изпразвах от бензина.Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Аз още не съм го сменил филтъра надявам е до няколко дена да го сменя но понеже ми показваше стрелката че имам малко бензин а аз пълня винаги докато изключи, та вчера свалих цялата кошница бенз.помпа и какво да видя?Вътре чистичко нямаше тиня и утайки които учаквах а само малко парченца от гума можеби от маркуч налях вода на мивката и няколко разливания и наливания и готово изчистих ги , разглобих поплавъка всичко си изглеждаже точно и незнайно защо надух въздух в един маркуч който е за връщане на излишното гориво от рейката и засвири е тогава се сетих от какво свири помпата.После поизмих отново всичко със силна струя вода и сглобих помпата и я върнах в резервоара.БЕЗ да обезвъздушавам дадох на контакт обаче не чух помпата както обикновено , запалих си нормално после няколко пъти гасих и палих но нищо не се чува вече е тиха помпата явно бученето е от този мъркуч за връщане на горивото обратно който го зачистих със силна струя вода и вече не шуми.Явно и да сменя филтъра няма да има разлика в шума но поне се надявам да пали по бързо.А КОЛЕГА PaUnOff Филтъра го разрежи с ножовка и пиши какво си видял вътре.И кажи сега има ли разлика във вървенето и пали ли по добре?колата е bravo 1.8GTTTTКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар