Смених си маслото на Punto 1.7TD 97-ма 134000km с горепосоченото. Верно, че вече е късно да питам ама... Дайте мнение излезе ми 45лв. 5 литра. Какво да очаквам. Препоръча ми го познат, като добро съотношение цена качество, занимаващ се точно с това -с мяна на масла. Доверих му се но искам да питам и вас. Колата ми е нов внос и ми се искаше като за първи път да сложа нещо по скъпо. Минал ли съм се или...edit: маслото е синтетика ето и снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение Comma 15W40 дизел
Collapse
X
-
Разгледах им сайта на тези : http://www.commaoil.com/Английско, не е някакво менте. Не звучи лошо. Но никога не съм пробвал. Като имаш предвид, че повечето от известните марки имат заводи къде ли не и нямат нищо общо с оригиналните масла от съответната марка, мисля че изборът ти е добър.
-
zfa159 написа:На мен ми предстои да сменям масло (взех си Shell и сега се псувам яко) и исках да попитам за някакви координати на магазин или нещо такова.Става дума за 15W40 за бензинова кола.Благодаря!
Коментар
-
Nino написа:Маслото е перфектно и направо бях забравил за него.На Реното доста често го слагах.Лятно време същото, а зимата 10W/40, но го намирах по-трудно.Иначе маслото е полусинтетично, а не напълно синтетично.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:Nino написа:Маслото е перфектно и направо бях забравил за него.На Реното доста често го слагах.Лятно време същото, а зимата 10W/40, но го намирах по-трудно.Иначе маслото е полусинтетично, а не напълно синтетично.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
zfa159 написа:Дам то на мен за подписа ми трябва .Ама в София защото рядко ходя командировка до Пловдив.Благодаря!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Божидаре,става дума за точност...синтетично базирано масло значи полусинтетика.... SEMI SYNTНETIC.. в буквален превод ПОЛУ СИНТЕТИЧНО.Това масло го ползвам от 1997г, имам някъде и техническата му документация.Това го пиша за да е ясно, а не да отиде някой да го купува и да го лъжат тарикатите "Бате, това е пълна синтетика, дай още 20 лв отгоре".Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Мисля, че няма място за никакви притеснения.Така ги означават, но е все едно.А и напълно синтетичните масла с такава формула 15W/40, 10W/50..60 са т.нар. "ТОП" в листите на производителите и доста по-скъпи.Ето още информация".: http://web.archive.org/web/200410100...atalogue.shtmlSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар