Здравейте.Предстои ми смяна на маслото, на старото му навъртях вече 15000км., че досега нямах възможност да го сменя. Автомобила ми е Брава 1,6 на газ. Мисля сега да му сложа Selenia VS Gas, но не намирам мнения за това масло. Някой карал ли е с такова масло.Досега съм карал със Selenia Gold което е 10w40, а Selenia Gas e 15w40. Това проблем ли е за двигателя. По километраж съм на 150000 км., но реалните му км. са поне с 100000 повече според мен. Едното е синтетика, а другото минерално, предполагам и това има някакво значение.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Selenia VS Gas
Collapse
X
-
Re: Мнения за Selenia VS Gas
marto_gp написа:Здравейте.Предстои ми смяна на маслото, на старото му навъртях вече 15000км., че досега нямах възможност да го сменя. Автомобила ми е Брава 1,6 на газ. Мисля сега да му сложа Selenia VS Gas, но не намирам мнения за това масло. Някой карал ли е с такова масло.Досега съм карал със Selenia Gold което е 10w40, а Selenia Gas e 15w40. Това проблем ли е за двигателя. По километраж съм на 150000 км., но реалните му км. са поне с 100000 повече според мен. Едното е синтетика, а другото минерално, предполагам и това има някакво значение.
-
neonglow написа:marto_gp написа:Здравейте.Предстои ми смяна на маслото, на старото му навъртях вече 15000км., че досега нямах възможност да го сменя. Автомобила ми е Брава 1,6 на газ. Мисля сега да му сложа Selenia VS Gas, но не намирам мнения за това масло. Някой карал ли е с такова масло.Досега съм карал със Selenia Gold което е 10w40, а Selenia Gas e 15w40. Това проблем ли е за двигателя. По километраж съм на 150000 км., но реалните му км. са поне с 100000 повече според мен. Едното е синтетика, а другото минерално, предполагам и това има някакво значение.
Коментар
-
marto_gp написа:neonglow написа:marto_gp написа:Здравейте.Предстои ми смяна на маслото, на старото му навъртях вече 15000км., че досега нямах възможност да го сменя. Автомобила ми е Брава 1,6 на газ. Мисля сега да му сложа Selenia VS Gas, но не намирам мнения за това масло. Някой карал ли е с такова масло.Досега съм карал със Selenia Gold което е 10w40, а Selenia Gas e 15w40. Това проблем ли е за двигателя. По километраж съм на 150000 км., но реалните му км. са поне с 100000 повече според мен. Едното е синтетика, а другото минерално, предполагам и това има някакво значение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар