Дано и още някой пише, сигурно и други карат с политрон. Колега @Danchojn, как ще обясниш, че на него не му гори по-малко, нали е сигурна работа, че намаля триенето и сваля разхода с 2 литра? Да не е само като телешоп, дето реже с нож пирони, камък, стъкло и жици, а после ножа по-остър от преди
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравнение на масла 5W40 API SM / ACEA C3 и Selenia Gold
Collapse
X
-
Н-ВЪЛКЪТ написа:преди политрон има 10 000км навъртяни предполагам с оригиналното масло.аз с него карах около 4 000км и го смених с политронаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:преди политрон има 10 000км навъртяни предполагам с оригиналното масло.аз с него карах около 4 000км и го смених с политрона
Коментар
-
Н-ВЪЛКЪТ написа:колата я купих на 6000км и карах до 10000 понеже беше стояла колата реших да го сменя и сложих политрона.а за тези всички работи не съм ги правил естественоPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:колата я купих на 6000км и карах до 10000 понеже беше стояла колата реших да го сменя и сложих политрона.а за тези всички работи не съм ги правил естествено
Коментар
-
Освен маслото в Пандата използвам от 3 години непрекъснато добавката за гориво GDFC. Тя не е по-маловажна и играе важна роля при смазването на горната част на ДВГ. Освен това горивната система е изключително чиста с нея. Сега не ми разправяйте, че няма такъв филм защото сме отваряли няколко автомобила с приятелите ми и знаем за какво става въпрос. Който реши да я използва ще се обеди още по миризмата от ауспуха при сутрешният старт. С нея почти не мирише, но без нея, докато загрее катализатора е смрад. Така, че моят автомобил е обработен напълно с политрон. Както в горната горивна част, така и в долната мазилна част. Не си спомням вече, кога ми даде икономията, но мисля беше малко след, като заредих Политрон за 2 път. Първият път сложих в кастрола MTC. Карах 2-3 000км. и сипах направо маслото.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
neonglow написа:Добре де, карат ги 25хиляди км и кво е станало или по-скоро кво не е станало? Гори ли им с 2 литра по-малко? Аз като го карам тоя кастрол 25 х км и кво ще стане, нищо. Простата селения 20К я дават за 20000км пробег. Как тва доказа сега, че политрон е по-добро масло?Приятел с дизелово ауди 2007-ма го сменя на 30000 км, някво си там масло и какво от това.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Освен маслото в Пандата използвам от 3 години непрекъснато добавката за гориво GDFC. Тя не е по-маловажна и играе важна роля при смазването на горната част на ДВГ. Освен това горивната система е изключително чиста с нея. Сега не ми разправяйте, че няма такъв филм защото сме отваряли няколко автомобила с приятелите ми и знаем за какво става въпрос. Който реши да я използва ще се обеди още по миризмата от ауспуха при сутрешният старт. С нея почти не мирише, но без нея, докато загрее катализатора е смрад. Така, че моят автомобил е обработен напълно с политрон. Както в горната горивна част, така и в долната мазилна част. Не си спомням вече, кога ми даде икономията, но мисля беше малко след, като заредих Политрон за 2 път. Първият път сложих в кастрола MTC. Карах 2-3 000км. и сипах направо маслото.
Коментар
-
neonglow написа:Ама ти си като рекламно лице, сигурен си, че нямаш нищо общо с тия от политрон, то не бяха слова, то не беше чудо, жив човек не успя да пише в тая тема Как ти е чиста горивната система? Моята искаш ли да я отворим, да видиш как е една мръсна и го пие направо тоя вреден бензин, по 10 литра го пие на 100 км На колегата му е нова колата, дали се е замърсила толкова за 20000 км, че да вдигне разхода с 2, 3литра, как мислиш? И как точно мръсната и несмазана горивна система повишава разхода. Добре си бъбрим с тебе, нямаме работа явноPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:neonglow написа:Добре де, карат ги 25хиляди км и кво е станало или по-скоро кво не е станало? Гори ли им с 2 литра по-малко? Аз като го карам тоя кастрол 25 х км и кво ще стане, нищо. Простата селения 20К я дават за 20000км пробег. Как тва доказа сега, че политрон е по-добро масло?Приятел с дизелово ауди 2007-ма го сменя на 30000 км, някво си там масло и какво от това.
Коментар
-
Н-ВЪЛКЪТ написа:не съм казвал че е стояла 6 месеца още по малко пък че горивото с което съм карал и то е стояло.явно всеки ще си хвали своето и тъй като и политрон не струвало и селения също ще взема да покарам с YACCO VX 1703SAE 5W40 Low SAPS.не съм видял из форумите да го плюят а и е на добра цена.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар