В един съседен град ми предложиха наливно масло СЕЛЕНИЯ ГОЛД.Направиха ми оферта за смяна на маслото на Мареята +маслен филтър- 32 български лева.Въпроса ми е колеги има ли въобще такова животно(наливно Селения Голд),и каква е вероятноста то да вирее по нашите геогравски ширини или е някаква боза филтрирана по почина направи си сам в някое ТКЗС???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли СЕЛЕНИЯ наливно?
Collapse
X
-
За 32 лв. няма начин да стане дори с М10 ДНещо са се объркали.Колко да е е наливното масло под 6-8 лв. не съм срещал х 4 литра си е от 24 до 32 лв. + филтър за 6 лв. кво правим ,а работата къде е?Иначе само Селениа Голд се предлага във варели по 200 литра за другите незнам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Виж,то дори и да има такова,каква е гаранцията че ще ти налеят от него ???Спестяваме 10тина лева от масло,а последствията могат да струват много повече.Сложи си един Голд от консерва,да ти е мирна главата,14-15 лева еFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Tornado написа:За 32 лв. няма начин да стане дори с М10 ДНещо са се объркали.Колко да е е наливното масло под 6-8 лв. не съм срещал х 4 литра си е от 24 до 32 лв. + филтър за 6 лв. кво правим ,а работата къде е?Иначе само Селениа Голд се предлага във варели по 200 литра за другите незнам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар