Колеги,предстои ми смяна на ангренажен ремък и съм изправен пред дилемата какъв комплект да взема.Частите ще ги купя от Англия.Цената е една и съща. SKF e oкомплектован с ремък Gates и ролки SKF.Contitech e с ремък Contitech,a за ролките не знам.Кое да предопчета?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ангренажен комплект за 1,6 16V: Contitech или SKF?
Collapse
X
-
Колега, щом са от там вероятно и двата к-та са истински. Аз бих взел СКФ- и без това ползвам тая комбинация, която е вътре Другия- все пак ролките не са по- малко важни, а да разбереш какви са след покупката- не си струвап.п. Контитех е марка на Континентал- значи ремъка ще е ОК. Но пък има и английски гейтс, купувал съм в оригинални к-ти. Добрите производители на ролки за европейски коли са СКФ и Ина. Има и СНР и гейтс /оригинална такава с китайска ролка съм срещал/, изобщо кашата е пълна. Но все пак реномираните производители следят качеството на изделията си. Ама и не съвсем- Тимкен купиха ИРБ и сега тези чудесии са в маркови кутийки. Така че давай на сигурно
-
Re: Ангренажен комплект за 1,6 16V: Contitech или SKF?
dudulia написа:Колеги,предстои ми смяна на ангренажен ремък и съм изправен пред дилемата какъв комплект да взема.Частите ще ги купя от Англия.Цената е една и съща. SKF e oкомплектован с ремък Gates и ролки SKF.Contitech e с ремък Contitech,a за ролките не знам.Кое да предопчета?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Gates и SKF - това е комбинацията .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Ангренажен комплект за 1,6 16V: Contitech или SKF?
Stefanaki написа:dudulia написа:Колеги,предстои ми смяна на ангренажен ремък и съм изправен пред дилемата какъв комплект да взема.Частите ще ги купя от Англия.Цената е една и съща. SKF e oкомплектован с ремък Gates и ролки SKF.Contitech e с ремък Contitech,a за ролките не знам.Кое да предопчета?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар