Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ангренажен комплект за 1,6 16V: Contitech или SKF?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ангренажен комплект за 1,6 16V: Contitech или SKF?

Колеги,предстои ми смяна на ангренажен ремък и съм изправен пред дилемата какъв комплект да взема.Частите ще ги купя от Англия.Цената е една и съща. SKF e oкомплектован с ремък Gates и ролки SKF.Contitech e с ремък Contitech,a за ролките не знам.Кое да предопчета?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Колега, щом са от там вероятно и двата к-та са истински. Аз бих взел СКФ- и без това ползвам тая комбинация, която е вътре Другия- все пак ролките не са по- малко важни, а да разбереш какви са след покупката- не си струвап.п. Контитех е марка на Континентал- значи ремъка ще е ОК. Но пък има и английски гейтс, купувал съм в оригинални к-ти. Добрите производители на ролки за европейски коли са СКФ и Ина. Има и СНР и гейтс /оригинална такава с китайска ролка съм срещал/, изобщо кашата е пълна. Но все пак реномираните производители следят качеството на изделията си. Ама и не съвсем- Тимкен купиха ИРБ и сега тези чудесии са в маркови кутийки. Така че давай на сигурно

Коментар

Re: Ангренажен комплект за 1,6 16V: Contitech или SKF?

dudulia написа:
      Колеги,предстои ми смяна на ангренажен ремък и съм изправен пред дилемата какъв комплект да взема.Частите ще ги купя от Англия.Цената е една и съща. SKF e oкомплектован с ремък Gates и ролки SKF.Contitech e с ремък Contitech,a за ролките не знам.Кое да предопчета?
      И аз си мисля при следващата ми смяна да купя ангренажен ремък Contitech (който е най-евтин (30лв) в сравнение с GATES(38лв) и DAYCO(33лв) тук в БГ).Може ли да споделиш цената на двата комплекта (с доставка до БГ) - може и на ЛС?
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ремък Дайко и ролки ИНА.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

SKF
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Gates и SKF - това е комбинацията .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

В ангренажните комплекти на СКФ, ремъците са Гейтс, а ролките са много често Ина или Дайко. Аз заложих на СКФ и нямам проблеми.
              Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

Re: Ангренажен комплект за 1,6 16V: Contitech или SKF?

Stefanaki написа:
                dudulia написа:
                И аз си мисля при следващата ми смяна да купя ангренажен ремък Contitech (който е най-евтин (30лв) в сравнение с GATES(38лв) и DAYCO(33лв) тук в БГ).Може ли да споделиш цената на двата комплекта (с доставка до БГ) - може и на ЛС?
                eurocarparts.com+ доставка 25 паунда
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                X