Въпросът ми може и да ви се стори малко глупав, но ако знаех нямаше да ви питам. Наскоро си купих Фиат Мареа 1.6 16v elx 97г. и искам да си сменя маслото ако може да ми кажете какво масло да си купя и колко ще съм ви много благодарен. Аз в момента пребивавам във Велико Търново и ако някой знае от къде мога да си закупя масло също ще съм благодарен да ми кажете. Благодаря предварително за вашата помощ Добре дошъл, колега! Разходи се малко из форума и прочети, писано е толкова много! Ползвай и търсачката.Модерирано заглавие
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло за Фиат Мареа 1.6?
Collapse
X
-
Щом си от Ямбол, за теб решението е много лесно - отиваш в сервиза на Христо и там ще се погрижат за теб. За Велико Търново и аз не мога да ти кажа, защото самият аз така си разпределям пътуванията, че за смяна също отивам в Ямбол при Христо. На първо четене, без да търсиш много и да експериментираш, маслото за теб идеално ще е Селениа Голд или още по-добре 20К за Алфа Ромео, които по същество са си 10W 40. За твоя двигател ти трябват 3,8 литра масло, тоест като си купиш две туби по 2 литра, трябва да ти остане малко от едната. Отдолу е и линкът, където можеш да намериш подробности за сервиза, а и за цени на всякакви части.http://axm-auto.com/Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Реклама
Collapse
Коментар