Колеги ,има ли някой който да е имал същия проблем като моя.Та......онзи ден бях на почивка в Св.Влас и ако някой е ходил знае какво педставляват улиците там(почти няма равно място за паркиране),и както всички чинно си я бях положил с оченцата надолу на един супер стръмен баир точно под нашия хотел.И с настъпването на сутринта и потеглянето на плаж оставам страшно озадачен как моето дзверче беше залепнало точно зад едно черно джипченце BMV,който беше паркиран на метър пред мен предния ден(явно ръчната ли не ми е издържала незнам,а и си бях на скорост,ама нейсе)Дръпнах я назад и се изумих как от нищо се получава голяяяям дерт,предната броня икривена,за мен е супер грозно и гадно и затова искам съвет как най-правилно да постъпя или направо да взимам нова броня което не мисля че в случая е удачно,тъй като си мисля че едно изправяне при някой по-опитен майстор би свършило работа.Таа.........засега Ви моля за съвет.Какво да правя?ПомагайтеЕто и картинка на случилото се:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предна броня на Фиат Пунто МК2-проблем
Collapse
X
-
seninkn написа:разкачи леко подкалника и избутай бронята, той се държи на пет шест рапитки, и я остави на слънце да я понапече тия брони са доста пластични и лесно си въстановяват формата, а за слъцето като я напече, тя сама си връша формата
Коментар
-
по скоро с удар отзад и изкача, а за подкалника по скоро отпред пред гумата и отдолуа че са таааа?к ни бих казал на МК1 бронята влиза доста под колата и спокойно си забирам из бордюрите при паркиране пък и при удар почти веднага си връща форматакарам гоуФ 3 комби служебна и като почукна бронята тя се откача от другата страна гадос ха ха...
Коментар
-
seninkn написа:по скоро с удар отзад и изкача, а за подкалника по скоро отпред пред гумата и отдолуа че са таааа?к ни бих казал на МК1 бронята влиза доста под колата и спокойно си забирам из бордюрите при паркиране пък и при удар почти веднага си връща форматакарам гоуФ 3 комби служебна и като почукна бронята тя се откача от другата страна гадос ха ха...
Коментар
-
Пробвай първо на канал или на подемник ако може да си вкараш ръката и да натиснеш отвътре, би трябвало да изкочи, ако нямаш такива удобства прави както ти е казал колегата. Вдигаш на крик колата, сваляш гумата и с една отверка звезда развиваш пластмасовия подкалник, и от там ако не можеш да бръкнеш сваляи бронята. Имам съмнения обаче че дори и да изкочи навън пак ще си личи леко т. е. може да има лека деформация или да се напука боята. Пиши какво си направил след това. Успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар