Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми Еко бензиностанция

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми Еко бензиностанция

Колеги,така и така темата е за ЕКО бензиностанции, та предполагам няма да съм офф топик. Можете ли да ми препоръчате някое ЕКО в София на което дизела да е качествен, понеже от работата ни дававт служебни карти за гориво (50лв на месец) и са само за ЕКО... Няколко пъти зареждам на Шипченски и на 4-ти километър, но колата нещо не се държи добре. Прекъсва, дави се, губи мощност. Ще съм благодарен ако някой, който повечко е зареждал на ЕКО сподели мнение тук или на лично.Отделена от темата Карти за отстъпка на ЕКОМодераторски екип на fiat-bg.org

Аз зареждам на ЕКО-то на бул.Никола Петков. Намира се в близост кръстовището между Цар Борис III и Н.Петков. JTD съм, проблеми не съм усетил, колко е качествен дизела, един господ знае....
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Аз съм зареждал на много места в България и оплаквания от дизела не съм имал. Единствено ралика има в газта...Едит: става въпрос за веригата ЕКО
      Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
      Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
      FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000