има един магазин за нови джанти,но ако искаш да си вземеш от тоя магазин първо ще се бием и ако ме набиеш си вземаш имам предвид че там са много меки,виждал съм на мой познат как при влизане на завой със не много голяма скорост едната джанта се откъсна от болтовете,а при съвсем леки влизания в дупки се кривят.има още един магазин но в него са втора ръка и последния път когато бях питал нямаше нито един вариант 4х98.във Велико търново има джанти и то доста богат избор обаче и цените са много солени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти за Fiat Bravo
Collapse
X
-
А що ако от тия като цена и визия (дето са 4х100) има дето те устройват не си ги вземеш? Аз лично не виждам проблем едни такива джанти (имайки в предвид, че като модели и избор са много повече) с точни втулки за главината на Фиат и с т.н. екцентрични болтове да си джиткаш безгрижно :D Некой дали има логично обяснение що една такава комбинация не трябва се ползва, на мен лично ще ми е мноо интересно да разбера :D
Коментар
-
ами аз се сещам за един магазин който е като цяло за тунинг не само джанти намира се като тръгнеш за царевец се пада в дясно срещу него има магазин на Шкода намира се малко преди да влезеш в еднопосочната.ама не мога да ти обясня по-точно понеже не съм ходил скоро и не се сещам какво имаше покрай него.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
За магазина мисля че се сещам долу-горе къде е.А за тази комбинация, за която ми говориш колега бях чел някъде из форумите, че има доста недостатъци иначе преди да прочета темата и аз си мислех за такъв вариант.Само че не мога да намеря темата за да ти я покажа, но не беше във форума на Фиат май.
Коментар
-
uBaHoBB написа:А за тази комбинация, за която ми говориш колега бях чел някъде из форумите, че има доста недостатъци иначе преди да прочета темата и аз си мислех за такъв вариант.Само че не мога да намеря темата за да ти я покажа, но не беше във форума на Фиат май.
Коментар
-
ivailo rachev написа:аз доколкото знам недостатъка за тея болтове по непотвърдена информация е че единия болт е 10лв. а трябват 16 болта.иначе 4х100 са едни от най-разпространените размери и много лесно ще се намерят сносни джанти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар