Здравейте искам да си сложа някакви яки джанти на Бравото, защото като го взех преди 2 месеца си беше с тасове.Та искам да попитам какво да гледам при търсенето на джанти.В смисъл какви размери.Гумите ми са: 185/60 R14 82H.Предполагам че джантата трябва да е J6 или пък 5.5 И трябва да са 4 болта x98 нали ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти за Fiat Bravo
Collapse
X
-
ами първо кажи какви джанти искаш...14"; 15"; 16"лично аз на бравата съм със 16" 7j бяха ако не се лъжа с гуми 205/45/16...междуболтовото е 98 да...преди да купиш каквото и да е задължително искай да ти сложат поне една за да видиш че пасва и не опира никъде...ако купуваш втора ръка гледай за заварки и пукнатини също и за големи изкривявания...това може да е повод да ти бие волана и да ти навлече доста бели....ако е нова...просто искаш да я сложат за да видиш дали пасва....не си вземай...лично мнение....гуми с различни дупки по 4х98 освен ако нямаш фланци...тея "Раздвижени" болтове дето ше има да ти ги хвалят хич не са за хвалене...успехa и лично мен ей тези джантета много ме кефят а и със сигурност ще паснат защото са фиатски http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=61361Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Ами не искам да си сменям гумите, защото са почти нови, така че съм се спрял на 14, но проблема е, че искам нещо уникално.И не мисля да е втора ръка точно поради това, че има голям шанс да са криви джантите макар и малко.От региона в който живея не мога да си намеря джанти.Харесах едни в интернет, но магазини има само в Перник, София и Бургас, може да се пратят и по куриер.Но са доста скъпи от 130 до 150 лв.Та не ми се рискува да ги вземам като не знам дали ще ми паснат.
Коментар
-
Ето например на какво съм се спрял:1.http://bg-gumi.com/%D0%94%D0%96%D0%9...i57/Имаше и едни много хубави от 152 лв, но нещо не ги намирамКолега, не си ли четеш мненията след като ги пуснеш? Редакцията си остава за теб. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
съвет: Не си вземай CARRE...имах късмет като купувах моите да получа малко по подробна информация за джантите...1.Доста са тежки. От това донякъде зависи дали колата ти ще се товари. Тези които взех аз MMS са сигурно на половина по леки.2. Доста са меки лесно се кривят и при по малки дупки (+ при теб ще е че ще си с високи гуми и този проблем ще е вероятно доста по-малък но...Информация от първа ръка...3. Гадни са си поне по мое мнение. От 10г се занимавам с търговия на какво ли не и имам опит да разпознавам слабо направените неща и да забелязвам дефекти. Определено докато гледах CARRE открих неприятни неща...дреболии но предвид, че за такива дреболии допускат грешки неискам да си представям при самото производство...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
За да видиш как ще изглежда колата с различен модел и диаметър джанти може да ползваш симулатора. Получава се много добра предварителна представа. На мен ми помогна при решението за модела, но са Stilauto.
Коментар
-
Ами търсих в Търново предлагат ми само някакви грозни.Има 1 фирма, Боряна мисля че се казваше, която предлага много хубави джанти.Тя има дистрибутори в цялата страна, дори и в Павликени.Имаше 8 модела джанти с тоя размер за моята кола.Отидох при техен представител, избрах си 3 модела, но като провери с какво разполагат се оказа че има в наличност само 1 модел, който е супер грозен.И ми казаха да проверя пак можело да се получи нещо ново.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар