Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колелеги,Масло Халволин 10в40 турбодизел Става ли...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колелеги,Масло Халволин 10в40 турбодизел Става ли...

Колеги вземах двигател 1,7 тд от пунтоша ....Направих го чист дизел и вземах Масло Валволин 10в40..Преди това е каран с Шел 10в40...Какво ще кажете за маслото ?Грешен раздел - ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Колега - говориш за Халволин, ама има едно Havolinе, a после споменаваш за Valvoline. Да не би да си сбъркал някоя от марките с другата?

Коментар

Ми кво да кажеме?Май е едно жълто като всички останали.Ама по добре не до слагай.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Колеги маслото е Валволин 10в40 турбо дизел..... Каква марка ми препоръчвате ?

Коментар

Аз карах 20000 с това масло и нямам лоши впечатления. Слагал съм и Алпин и Agip ,но разлика не усещам никаква.
          НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Как така 20 000 км колега когато си слагам масло селения турбо дизел всички ми казват 10 000 км и го сменяй 10в40 си слагам дали от това има значение но съм срещал по форуми как на хората при 15-16 000 км им блокира двигателя точно защото не са си сменили маслото!
            FIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g

Коментар

Щом питаш за това масло - значи си го намерил някъде с отстъпка.Става маслото за твоята кола, така че може да го наливаш спокойно.Само че смянай полу-синтетиките на 10 000 км в България.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз карам с Приста Лидер 10/40 винаги по 15000 и нямам проблеми.Защо да сменям по-рано маслото след като производителя дава да се сменя на 15000, че и нагоре защото е с удължен пробег. Защо да не използвам ресурса му до 70% примерно?
                Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Хаволайн съм карал на служебния Форд (1.8ТД) близо 5г, над 200хил км. Само с такова. Никакви забележки към маслото нямам. Мисля, че е в групата на Тексако (едни от най-добрите масла в света), но не съм напълно сигурен.
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Пуснато на: Съб, 24 Юли 2010 21:39:39 Как така 20 000 км колега когато си слагам масло селения турбо дизел всички ми казват 10 000 км и го сменяй 10в40 си слагам дали от това има значение но съм срещал по форуми как на хората при 15-16 000 км им блокира двигателя точно защото не са си сменили маслото! ---------------------------- Колега имах предвид 20000 общо. На 10000 го сменям винаги.
                    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Working...
                    X