Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за масла Cyclon

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за масла Cyclon

Здравеите колеги ,даите мнение за тези масла Да сподели,които е ползвал!-Е не сме ги Ч’ували и В’иждали тея масла-Щом няма отговори

Re: Мнение за масла Cyclon

angus написа:
    Здравеите колеги ,даите мнение за тези масла Да сподели,които е ползвал!-Е не сме ги Ч’ували и В’иждали тея масла-Щом няма отговори
    Чува ли сме ги, виждали и наливали в колите си.... гръцки масла, производство на СОЛУНСКАТА им рафинерия (не съм съвсем сигурен в последното).Много отдавна колега, са на българския пазар.Още 90-91-92г., внасяше ги фирмата "ВАРКО".Какво мнение сега точно очакваш да чуеш? Че са изключителни, или боклук...., че кола на 350 хил.км я прави като нова... на 10-20 хил. ? Кажи какво по-точно те интересува ? Лично аз не усетих разлика между този "ЦИКЛОН" който налях през лятото, по спомени беше 15W-50 и после elf-a 10W-10 - през зимата.Но да ти споделя... и двете не съм ги мазал на филия за закуска, така, че на вкус сигурно са еднакви?!!! ПП... ще се затрудним да ти дадем мнение за целия каталог на CYCLON,така, че кажи кое точно масло те интересува ?
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Е за двигателни масла е питанката-със Селениа 1040 мога ли да ги сравнq :P За Брава-1.6-на около 300 000км :D(на гас)

Коментар

Щом няма мнения-за триене!

Коментар

angus написа:
          Щом няма мнения-за триене!
          Не зная какво очакваш да чуеш точно за това масло.Ако си намерил от някъде на промоция Cyclon F1 10W-40 - използвай.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Да де -от Гърците може да се очакава наи-вече Суфлаки и Узо :D (И свалени номера) :P

Коментар

Working...
            X