Колеги, откъде мога да си купя въпросното масло в Пловдив и ако може да е оригинално. И дали да сложа 5в40 или 10в40? 1.6 е мотора. Зимата не е ли по добре да се сложи по-рядко масло? Пробвал съм да сложа в камерата селениа 20к, и за една вечер става на боза Представям си как я качва тая боза до валовете, нищо чудно, че тропа зимата докато загрее.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Castrol Magnatec в Пловдив?
Collapse
X
-
Sev написа:Регион ПловдивАдрес: Пловдив 4000, ул. Рогошко шосе 6Б, факс: + 359 945 276 Телефон: + 359 32 945 274;275 това е представителя за Пловдивпитай с кои магазини работи, а може да продава и на дребно...
Коментар
-
MadHead написа:Какво те кара да мислиш, че кастрола няма да се сбози?
Коментар
-
отиди и си вземи масло от партньорите на форума - 100% гарантиран произходточно в Пловдив им е офисаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57977щом караш толкова много направо взимай пълна синтетика и карай 15 000 между смените
Коментар
-
Такова масло има мисля в склада на Лукойл.Кръстовището на Ален мак посока Топлофикация завиваш на дяснопосока Брезовска,склада е 300-400метра по тая улица.Продават Кастрол,Мобил и някакви тяхни масла и цените са много добри.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Колега щом искаш някакво различно масло, защо точно Castrol? Аз лично не съм го пробвал ама се четат и доста негативно отзиви за него. Аз карам от един месец с Agip 10w 40 и съм страшно доволен, мотора промени доста работата си особено като е студен.(колата е BRAVA TD100)НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Sev написа:отиди и си вземи масло от партньорите на форума - 100% гарантиран произходточно в Пловдив им е офисаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57977щом караш толкова много направо взимай пълна синтетика и карай 15 000 между смените
Коментар
-
Валентино_88 написа:Колега щом искаш някакво различно масло, защо точно Castrol? Аз лично не съм го пробвал ама се четат и доста негативно отзиви за него. Аз карам от един месец с Agip 10w 40 и съм страшно доволен, мотора промени доста работата си особено като е студен.(колата е BRAVA TD100)
Коментар
-
spark написа:В Метро е най-евтино, по едно време го гледах 68лв за 4 литра полусинтетика 10W40.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Преди 4 дена ми смениха маслото в фиат-сложиха кастрол-колата върви като.........нямам думи,по добре да сляза да я бутам.не слагай кастрол.гонзо бяга по бързо след вечер в дискотека....."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
cenitel написа:Преди 4 дена ми смениха маслото в фиат-сложиха кастрол-колата върви като.........нямам думи,по добре да сляза да я бутам.не слагай кастрол.гонзо бяга по бързо след вечер в дискотека.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар