Мисля да слагам спортен филтър на Пунтото (модела ми е в подписа ) ми и искам да попитам,дали ще стане,като отрежа трабата,където попринцип си излиза към бронята от пластмасовата кутия на оригиналния филтър,като нали махна от вътре стария и там където съм отрязал,там да наставя спортния ?! И ако става така,какво ше се промени по колата?Смисъл по-добре ще върви ли,разлика в звука ли ще има,или по скоро нищо,просто не съм наясно с тия спортни филтри ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър въпрос !?
Collapse
X
-
Re: Спортен филтър въпрос !?
Cvetun написа:Мисля да слагам спортен филтър на Пунтото (модела ми е в подписа ) ми и искам да попитам,дали ще стане,като отрежа трабата,където попринцип си излиза към бронята от пластмасовата кутия на оригиналния филтър,като нали махна от вътре стария и там където съм отрязал,там да наставя спортния ?! И ако става така,какво ше се промени по колата?Смисъл по-добре ще върви ли,разлика в звука ли ще има,или по скоро нищо,просто не съм наясно с тия спортни филтри ?!Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: Спортен филтър въпрос !?
kantarev написа:Cvetun написа:Мисля да слагам спортен филтър на Пунтото (модела ми е в подписа ) ми и искам да попитам,дали ще стане,като отрежа трабата,където попринцип си излиза към бронята от пластмасовата кутия на оригиналния филтър,като нали махна от вътре стария и там където съм отрязал,там да наставя спортния ?! И ако става така,какво ше се промени по колата?Смисъл по-добре ще върви ли,разлика в звука ли ще има,или по скоро нищо,просто не съм наясно с тия спортни филтри ?!
Коментар
-
Cvetun написа:Би ли дал линк към тези теми,или най-добре ако някой е пускал снимки,точно за този монтаж,какъвто аз искам да направяDrive or Die!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар