Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Пунто(гуми)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Пунто(гуми)

значи колата е пунто 1.7 тд 95-та година . джантите са 15-ки , 6 J.гумата е 195/50.Въпроса ми е дали ще опират някъде , отпред , отзад . някой колега нека сподели ако има опит и наблюдения.мн ще съм благодарен а някви фланци дали ще са необходими... ?
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

никакви проблеми няма да имаш с 15ки и 195/50 на пунтото. 16ки на 205 вече е по сложно, но с тия няма какво да те притеснява успех
    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

мерси колега , утре ще ги пробваме на един френд на пунтото , и ще си покаже реално , просто исках предварително да питам да си знам :D
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

мисля, че ще опират отзад отдясно в бензинопровода при по-голяма дупка или ако е с 4-ма пътника...моите зимни са 175/70 R 13 и опира в посочените по-горе случаи. вързал съм бензинопровода с едни миши опашки ама ефекта е почти нулев....отпред също опират лееееееекинко при пълен ляв или десен.
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

едва ли ще опира защото гумата е на 50 профил. Виждал съм 1.1 пунто с 16ки
          Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Мисля, че тука роля ще играе ЕТ-то на джантата, мойте джанти са с високо ЕТ(42.5) и са внесени на вътре, гуми 185/60/14. И застоянието от гумата до вътрешния ръб на задния калник е има/няма 0.5см!
            Drive or Die!

Коментар

Working...
            X