Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консумативи за "Grande Punto".

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имам въздушен филтър K&N за Q7-цата, но ме разубедиха да го слагам при прахоляка в БГ! А на другата бяхме сложили и го махнахме!
    F31 BMW 320d

Коментар

Аз съм на мнение, че K&N дори е по-добрия вариант за прахоляка тук.Все пак е вечен, а почистващия му комплект струва 40лв. и може да се профилактира дори през 3’000-5’000км.Ще видим, времето ще покаже дали съм направил правилния избор

Коментар

проблема бил че пропуска прах вътре и запилва лопатките на турбото и т.н.!Така че и по често да го миеш ще вкарва още повече прах!Не че ще ги караме вечно тез коли ама ...Това във ВАГ сервиз ни го казаха на базата на реален опит!
        F31 BMW 320d

Коментар

Не съм чувал подобно нещо..... може би се отнася конкретно за двигателите с турбо

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
            проблема бил че пропуска прах вътре и запилва лопатките на турбото и т.н.!Така че и по често да го миеш ще вкарва още повече прах!Не че ще ги караме вечно тез коли ама ...Това във ВАГ сервиз ни го казаха на базата на реален опит!
            основното при тези филтри, е имат по-малко съпротивление при същото (и по-добро) филтриранет.е. могат да се ползват дълго преди сервизиранепреди време имаше случай с един Туарег (или Q7)...нещо бяха объркали и беше станал мармаладсигурно още се носят легенди за този случай
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Така....Всичко пристигна и остава да го монтирам на колата.За малко сложих въздушния филтър и да ви кажа честно звука почти не се промени.... може би ако подкарам колата ще се усети по-голяма разлика.Интересно (но факт) е, че въздушния филтър не е омаслен и сега трябва да си купя почистващ комплект с омасляващ спрей, за да го напръскам малко преди да го сложа.

Коментар

Купих си омасляващ спрей на "JR" за 19лв. и поставих филтъра днес - разлика в звука няма почтииииии никаква!Чува се едно тихо, но дълбоко "грррр" точно преди 2000 оборота, после заглъхва и се появява отново по-слабо между 4000-5000 оборота.Разлика във вървенето и ускорението няма............. което изобщо не ме учудва :D

Коментар

Само филтъра ли си монтирал? Хайде слагай маслото с накладките, че да дадеш отзиви
                  Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                  Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                  FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000