Аз имам въздушен филтър K&N за Q7-цата, но ме разубедиха да го слагам при прахоляка в БГ! А на другата бяхме сложили и го махнахме!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консумативи за "Grande Punto".
Collapse
X
-
Тurbodieselcomby написа:проблема бил че пропуска прах вътре и запилва лопатките на турбото и т.н.!Така че и по често да го миеш ще вкарва още повече прах!Не че ще ги караме вечно тез коли ама ...Това във ВАГ сервиз ни го казаха на базата на реален опит!
Коментар
-
Така....Всичко пристигна и остава да го монтирам на колата.За малко сложих въздушния филтър и да ви кажа честно звука почти не се промени.... може би ако подкарам колата ще се усети по-голяма разлика.Интересно (но факт) е, че въздушния филтър не е омаслен и сега трябва да си купя почистващ комплект с омасляващ спрей, за да го напръскам малко преди да го сложа.
Коментар
-
Купих си омасляващ спрей на "JR" за 19лв. и поставих филтъра днес - разлика в звука няма почтииииии никаква!Чува се едно тихо, но дълбоко "грррр" точно преди 2000 оборота, после заглъхва и се появява отново по-слабо между 4000-5000 оборота.Разлика във вървенето и ускорението няма............. което изобщо не ме учудва :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар