Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми на промоция в Кауфланд.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Grisha_bravo написа:
    аз си взех 195 50 15 марангони зета линея за 73 лв броя гаранция дот 10 .... ко му плащаш ?!?!?!?
    Пак ли от Кауфланд, кога и още ли ги има точно този модел?
    не колега един приятел бачка в вулканизатор и от там
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

vaskoni_1980 написа:
      колеги не се заблуждавайте с тези гуми нестават за нищо кривят се бързо после и за ремарке не стават
      Айде, почна се с митовете и легендите. Имам доста приятели, които си купихагуми от там и никой не е имал про6леми.Отделно - карал съм Де6ица Фриго 2 - доста прилична зимна гума.liverpool235: Гледай какви гумета има в Англия:http://www.demon-tweeks.co.uk/Perfor...25/35186рат ми си 6еше взел от този сайт 4 джанти Момо Страйк 18" с гуми Тойо за 2300лв. с доставката.Тук само най-евтините гуми 6яха 1400лв. С 2 две думи яко ни дерат тука, както и за всичко останало де.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

biker_81 написа:
        biker_81 написа:
        И дебика и корморан и марангони и дайтон са само колкото да кажеш че имаш нова гума на колата.Отделно с тоя гладък асфалт във Варна няма спиране с маркови гуми пък камо ли с тези.
        и не само във варна

Коментар

trace написа:
          vaskoni_1980 написа:
          колеги не се заблуждавайте с тези гуми нестават за нищо кривят се бързо после и за ремарке не стават
          Айде, почна се с митовете и легендите. Имам доста приятели, които си купихагуми от там и никой не е имал про6леми.Отделно - карал съм Де6ица Фриго 2 - доста прилична зимна гума.liverpool235: Гледай какви гумета има в Англия:http://www.demon-tweeks.co.uk/Perfor...25/35186рат ми си 6еше взел от този сайт 4 джанти Момо Страйк 18" с гуми Тойо за 2300лв. с доставката.Тук само най-евтините гуми 6яха 1400лв. С 2 две думи яко ни дерат тука, както и за всичко останало де.
          Гуметата са уникални и са на страшни пари Направо ми тръгнаха лигите По темата и аз имам приятели където си карат с Дебица и нямат никакви ядове,а аз лично зимата си карам колата с Корморан Сноупро и съм много доволен от тези гуми,а цената на бр. пак към 60 лв. ...
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

strajaro написа:
            само в софия ли ги има
            не само в софия.Има ги в Горна Оряховица лично съм ги виждал.Но за в Стара Загора немога да кажа щото не съм ходил скоро в кауфланд.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Като бях с жигулито зимните ми бяха Ласа 175/60 R13 и бях страшно доволен.И да подчертая нямах тежест в багажника за баланс.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Дебика, и зимни и летни. Никакъв проблем.
                Bravo 1.6 / 16

Коментар

През 2008ма си купих 4 зимни гуми Debica от Кауфланд. Още първият гумаджия ми наду главата какви боклуци съм купил, как правели бузи, не можели да се балансират и т.н. Два сезона ги карам вече и съм много доволен.

Коментар

колеги,айде да си карате кошниците,като нашите, с гуми за по 110-150лв и да сте гъзари,че двата комплекта гуми ви струват колкото цялата кола,а ние да си караме със "гадните,смотани,нещастни" евтинджоси за по 60 парчето и да не караме?! Че ми писна някой да ми казва,как видиш ли,корморан дебица и т.н. по-евтини гуми за нищо не стават....и ЩО? след като вие дори не сте пробвали такива гуми...ама на зълвин син брат имал един приятел,чиито шурей познавал един,дето се "прецакал" с такива... Робувайте на каквито си искате предразсъдъци,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българина
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Дебика са с некачествен, доста твърд каучук. Летните визирам, зимните са по-добри. Не вярвам да се изкривяват, да правят балони или нещо подобно. Не съм и чувал нещо такова. Истината е, че нямат достатъчно сцепление на пътя. Не познавам нито един човек, доволен от тях, вкл и аз. Преди да взема Дънлоп, бях с тази имитация на автомобилна гума и освен силния шум при търкаляне, основния им недостатък бе лошото сцепление. Трябва да сложите свестни гуми, за да усетите разликата. В момента Типо-то е с тях - 3 години, над 30000км, грайфера им е като нов. Това ако е каучук, здраве му кажи. Пластмаса някаква. Твърдо съм "против" тази марка. И по 20лв да ми ги дават, пак няма да ги купя.Не налагам мнение, то си е само мое, обусловено от личен опит.
                      Fiat Marea 1.8i 16V
                      Fiat Tipo 1.4i 8V
                      Fiat Punto 1.6i 8V
                      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

paralesa написа:
                        ...,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българина
                        Ще прозвучи нескромно, но имам над 2млн километра общ пробег. Карал съм всичко с всякакви гуми. Специално зимния корморан е една от най НЕдобре констриураните гуми. Да, зимата съм драпал точно с този боклук, по наклон, който се взима относително лесно. От ментаците, които съм ползвал, единствено добро впечатление ми е правел ХанКук, корейски или китайски, не знам, както и някакви издънки на Нокиа. И трите ми автомобила са със зимни Континентал и досега не съм имал основание да се оплача от марката. А ако някой си мисли, че гума за 60лв е по-добра от такава за 160лв или 260, да си купи колело. Нищо лично, просто се подразних на израза ти за "евтини кошници". Не забравяй, че и в евтината, и в скъпата кошница имаш гуми, които са от първостепенно значение за БЕЗОПАСНОСТТА ти! А колкото е по-евтина колата ти, толкова по малка е безопасността ти, която допълнително намаляваш, използвайки компромисни решения.
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Колега Rokambol,доста крайно изказване за "боклучивите ментаци Nokian".Според мен "си обаркал рейса ".
                          FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

И аз съм на мнение, че не може евтината гума да е по-добра от скъпата. Сега например сравнявам по данни от тестовете Мишлен Енерджи Сейвър и Барум Брилянтис 2, защото за момент си помислих да направя компромис да си взема Барума. Гледам, че за икономия на гориво са с еднакъв коефициент, поведението на сухо на Мишлена, естествено, е по-добро, а износването на Мишлена е с 4 пъти по-нисък коефициент, което прави, че макар да са два пъти по-скъпи, глобално погледнато са два пъти по-евтини, ако изкарат 4 пъти повече километри. Чудя се също дали да не си взема изпитаните БФ Гуудрич Профайлър 2, които са на много сносна цена.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Nikolow написа:
                              Колега Rokambol,доста крайно изказване за "боклучивите ментаци Nokian".Според мен "си обаркал рейса ".
                              Това къде го написах? Дали аз бъркам рейса?
                              Fiat Marea 1.8i 16V
                              Fiat Tipo 1.4i 8V
                              Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

paralesa написа:
                                колеги,айде да си карате кошниците,като нашите, с гуми за по 110-150лв и да сте гъзари,че двата комплекта гуми ви струват колкото цялата кола,а ние да си караме със "гадните,смотани,нещастни" евтинджоси за по 60 парчето и да не караме?! Че ми писна някой да ми казва,как видиш ли,корморан дебица и т.н. по-евтини гуми за нищо не стават....и ЩО? след като вие дори не сте пробвали такива гуми...ама на зълвин син брат имал един приятел,чиито шурей познавал един,дето се "прецакал" с такива... Робувайте на каквито си искате предразсъдъци,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българина
                                Аз само да те попитам дали си изправял желязна джанта след брутална среща с дупка, изкривена подобаващо и от двете й страни и след това някоя от тези гуми (особено Корморана) да е оцелявала?
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X