аз си взех 195 50 15 марангони зета линея за 73 лв броя гаранция дот 10 .... ко му плащаш ?!?!?!?
Пак ли от Кауфланд, кога и още ли ги има точно този модел?
не колега един приятел бачка в вулканизатор и от там
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
колеги не се заблуждавайте с тези гуми нестават за нищо кривят се бързо после и за ремарке не стават
Айде, почна се с митовете и легендите. Имам доста приятели, които си купихагуми от там и никой не е имал про6леми.Отделно - карал съм Де6ица Фриго 2 - доста прилична зимна гума.liverpool235: Гледай какви гумета има в Англия:http://www.demon-tweeks.co.uk/Perfor...25/35186рат ми си 6еше взел от този сайт 4 джанти Момо Страйк 18" с гуми Тойо за 2300лв. с доставката.Тук само най-евтините гуми 6яха 1400лв. С 2 две думи яко ни дерат тука, както и за всичко останало де.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
И дебика и корморан и марангони и дайтон са само колкото да кажеш че имаш нова гума на колата.Отделно с тоя гладък асфалт във Варна няма спиране с маркови гуми пък камо ли с тези.
колеги не се заблуждавайте с тези гуми нестават за нищо кривят се бързо после и за ремарке не стават
Айде, почна се с митовете и легендите. Имам доста приятели, които си купихагуми от там и никой не е имал про6леми.Отделно - карал съм Де6ица Фриго 2 - доста прилична зимна гума.liverpool235: Гледай какви гумета има в Англия:http://www.demon-tweeks.co.uk/Perfor...25/35186рат ми си 6еше взел от този сайт 4 джанти Момо Страйк 18" с гуми Тойо за 2300лв. с доставката.Тук само най-евтините гуми 6яха 1400лв. С 2 две думи яко ни дерат тука, както и за всичко останало де.
Гуметата са уникални и са на страшни пари Направо ми тръгнаха лигите По темата и аз имам приятели където си карат с Дебица и нямат никакви ядове,а аз лично зимата си карам колата с Корморан Сноупро и съм много доволен от тези гуми,а цената на бр. пак към 60 лв. ...
През 2008ма си купих 4 зимни гуми Debica от Кауфланд. Още първият гумаджия ми наду главата какви боклуци съм купил, как правели бузи, не можели да се балансират и т.н. Два сезона ги карам вече и съм много доволен.
колеги,айде да си карате кошниците,като нашите, с гуми за по 110-150лв и да сте гъзари,че двата комплекта гуми ви струват колкото цялата кола,а ние да си караме със "гадните,смотани,нещастни" евтинджоси за по 60 парчето и да не караме?! Че ми писна някой да ми казва,как видиш ли,корморан дебица и т.н. по-евтини гуми за нищо не стават....и ЩО? след като вие дори не сте пробвали такива гуми...ама на зълвин син брат имал един приятел,чиито шурей познавал един,дето се "прецакал" с такива... Робувайте на каквито си искате предразсъдъци,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българина
Дебика са с некачествен, доста твърд каучук. Летните визирам, зимните са по-добри. Не вярвам да се изкривяват, да правят балони или нещо подобно. Не съм и чувал нещо такова. Истината е, че нямат достатъчно сцепление на пътя. Не познавам нито един човек, доволен от тях, вкл и аз. Преди да взема Дънлоп, бях с тази имитация на автомобилна гума и освен силния шум при търкаляне, основния им недостатък бе лошото сцепление. Трябва да сложите свестни гуми, за да усетите разликата. В момента Типо-то е с тях - 3 години, над 30000км, грайфера им е като нов. Това ако е каучук, здраве му кажи. Пластмаса някаква. Твърдо съм "против" тази марка. И по 20лв да ми ги дават, пак няма да ги купя.Не налагам мнение, то си е само мое, обусловено от личен опит.
...,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българина
Ще прозвучи нескромно, но имам над 2млн километра общ пробег. Карал съм всичко с всякакви гуми. Специално зимния корморан е една от най НЕдобре констриураните гуми. Да, зимата съм драпал точно с този боклук, по наклон, който се взима относително лесно. От ментаците, които съм ползвал, единствено добро впечатление ми е правел ХанКук, корейски или китайски, не знам, както и някакви издънки на Нокиа. И трите ми автомобила са със зимни Континентал и досега не съм имал основание да се оплача от марката. А ако някой си мисли, че гума за 60лв е по-добра от такава за 160лв или 260, да си купи колело. Нищо лично, просто се подразних на израза ти за "евтини кошници". Не забравяй, че и в евтината, и в скъпата кошница имаш гуми, които са от първостепенно значение за БЕЗОПАСНОСТТА ти! А колкото е по-евтина колата ти, толкова по малка е безопасността ти, която допълнително намаляваш, използвайки компромисни решения.
И аз съм на мнение, че не може евтината гума да е по-добра от скъпата. Сега например сравнявам по данни от тестовете Мишлен Енерджи Сейвър и Барум Брилянтис 2, защото за момент си помислих да направя компромис да си взема Барума. Гледам, че за икономия на гориво са с еднакъв коефициент, поведението на сухо на Мишлена, естествено, е по-добро, а износването на Мишлена е с 4 пъти по-нисък коефициент, което прави, че макар да са два пъти по-скъпи, глобално погледнато са два пъти по-евтини, ако изкарат 4 пъти повече километри. Чудя се също дали да не си взема изпитаните БФ Гуудрич Профайлър 2, които са на много сносна цена.
колеги,айде да си карате кошниците,като нашите, с гуми за по 110-150лв и да сте гъзари,че двата комплекта гуми ви струват колкото цялата кола,а ние да си караме със "гадните,смотани,нещастни" евтинджоси за по 60 парчето и да не караме?! Че ми писна някой да ми казва,как видиш ли,корморан дебица и т.н. по-евтини гуми за нищо не стават....и ЩО? след като вие дори не сте пробвали такива гуми...ама на зълвин син брат имал един приятел,чиито шурей познавал един,дето се "прецакал" с такива... Робувайте на каквито си искате предразсъдъци,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българина
Аз само да те попитам дали си изправял желязна джанта след брутална среща с дупка, изкривена подобаващо и от двете й страни и след това някоя от тези гуми (особено Корморана) да е оцелявала?
Коментар