coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми на промоция в Кауфланд.
Collapse
X
-
vaskoni_1980 написа:колеги не се заблуждавайте с тези гуми нестават за нищо кривят се бързо после и за ремарке не ставатEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:vaskoni_1980 написа:колеги не се заблуждавайте с тези гуми нестават за нищо кривят се бързо после и за ремарке не ставатФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
колеги,айде да си карате кошниците,като нашите, с гуми за по 110-150лв и да сте гъзари,че двата комплекта гуми ви струват колкото цялата кола,а ние да си караме със "гадните,смотани,нещастни" евтинджоси за по 60 парчето и да не караме?! Че ми писна някой да ми казва,как видиш ли,корморан дебица и т.н. по-евтини гуми за нищо не стават....и ЩО? след като вие дори не сте пробвали такива гуми...ама на зълвин син брат имал един приятел,чиито шурей познавал един,дето се "прецакал" с такива... Робувайте на каквито си искате предразсъдъци,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българинаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Дебика са с некачествен, доста твърд каучук. Летните визирам, зимните са по-добри. Не вярвам да се изкривяват, да правят балони или нещо подобно. Не съм и чувал нещо такова. Истината е, че нямат достатъчно сцепление на пътя. Не познавам нито един човек, доволен от тях, вкл и аз. Преди да взема Дънлоп, бях с тази имитация на автомобилна гума и освен силния шум при търкаляне, основния им недостатък бе лошото сцепление. Трябва да сложите свестни гуми, за да усетите разликата. В момента Типо-то е с тях - 3 години, над 30000км, грайфера им е като нов. Това ако е каучук, здраве му кажи. Пластмаса някаква. Твърдо съм "против" тази марка. И по 20лв да ми ги дават, пак няма да ги купя.Не налагам мнение, то си е само мое, обусловено от личен опит.
Коментар
-
paralesa написа:...,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българина
Коментар
-
И аз съм на мнение, че не може евтината гума да е по-добра от скъпата. Сега например сравнявам по данни от тестовете Мишлен Енерджи Сейвър и Барум Брилянтис 2, защото за момент си помислих да направя компромис да си взема Барума. Гледам, че за икономия на гориво са с еднакъв коефициент, поведението на сухо на Мишлена, естествено, е по-добро, а износването на Мишлена е с 4 пъти по-нисък коефициент, което прави, че макар да са два пъти по-скъпи, глобално погледнато са два пъти по-евтини, ако изкарат 4 пъти повече километри. Чудя се също дали да не си взема изпитаните БФ Гуудрич Профайлър 2, които са на много сносна цена.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
paralesa написа:колеги,айде да си карате кошниците,като нашите, с гуми за по 110-150лв и да сте гъзари,че двата комплекта гуми ви струват колкото цялата кола,а ние да си караме със "гадните,смотани,нещастни" евтинджоси за по 60 парчето и да не караме?! Че ми писна някой да ми казва,как видиш ли,корморан дебица и т.н. по-евтини гуми за нищо не стават....и ЩО? след като вие дори не сте пробвали такива гуми...ама на зълвин син брат имал един приятел,чиито шурей познавал един,дето се "прецакал" с такива... Робувайте на каквито си искате предразсъдъци,но следващата зима,като стъпите пак на пътя и един елементарен наклон не можете да качите,като се заснежи,не ми пречете да си драпам чевръсто край вас с калпавите корморанки от метро...С две думи-само хубави неща мога да кажа за корморан и дебица...особено вторите са си отлична гума,съобразена с покупвателната способност на българинаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар