Здравейте колеги!Това са резултатите от използването на маслата POLYTRON в дизелов двг. Марката не е Фиат но това няма особенно значение. Въпросният автомобил има 30 000 км. с Политрон. Преди това е карана все с хубави масла. Износване на практика няма, но никога триещата част на гърбиците не е била такава и никога двг не е бил толкова чист. Същото забелязвам и на Пандата от подписа. Просто ако на някой му е интересно да разгледа! Продуктите наистина са изключителни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Що да е реклама? Аз съм клиент! Освен това може на някой да е полезно! Много хора питат за тези масла, чешем си езиците без много факти. Сега показвам картинки и айде реклама. Кой както иска да го разбира, модераторите може да махнат и темата ако искат. На никой не съм казал да си го купи! А може би някой хора се дразнят, че е по-добро от Селения, Кастрол и Мотул! А и на никого, нищо не доказвам, отбелязвам че продуктите са качествени, заради проявеният интерес към тях от някой колеги в нашия форум.Както и да е, няма да си разваляме отношенията заради това. Живи и здрави!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Аз съм слагал такова масло, едно не ми хареса в него, че ми беше останало в тубичката за доливане и през зимата на около -10 гр. това масло беше станало като боза. А иначе това, че е толкова чисто след него в дизелов двигател говори, че има много добри отмиващи качества.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз поздравявам колегата за инициативата, и желанието да сподели тези снимки с нас ! Аз съм си направил снимки след каране със SELENIA. Сега карам с STATOIL, а преди с CASTROL. Като дойде време да сменям маслото , задължително ще сваля капака на клапаните, и ще публикувам за сравнение с CASTROL/STATOIL...FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Добре де това що за производство е? Гледах им сайта ама много "посредствено" направен сайт. Чукнах да видя в секцията с картинки за автомобилен спорт и там само снимки от БГ. Това нещо БГ производство ли е? И гледах и клипчето как действа и ми се струва малко измислено това как ще променя формата на метала след обработка с маслото. Това звучи малко като научна фантастика. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар