Ако пък толкова вярваш на клипчето дето се тестват козметични продукти си намери един стенд и се позабавлявай. После сподели резултата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не съм изпитвал злоба Съжалявам ако е прозвучало така ! Стори ми се ,че би било много по лесно да се докаже ефекта му чрез микроскопска снимка ,вместо да се чудим толкова много . Ако вносителя има интерес да се продава маслото Политрон ,би се заел лично да докаже ефекта му по този начин и да покаже на всички резултата. Признавам , че без малко да си купя продуктите .
Коментар
-
Е, пропуснал си! Откровенно можеш да съжаляваш, като не си ги използвал. В България има на много места доста добри микроскопи. При желание, всичко може. Аз съм го правил, значи можеш и ти. Но! Приеми, че аз имам такива снимки, но за тях съм платил някакви пари. Защо да ги покажа? Кажи, ти с какво масло караш и неговият производител дал ли ти е всичко това, което искаш от Политрон? Сигурен съм че не!Да си жив и здрав! Нямам лоши чувства към никого. Но да ми говориш че постъпвам коварно, тая няма да я бъде! Ако имаш конкретни резултати, сподели ги, никой няма да се възмути.Много хора знаят че МТС работи и затова го плюят. Много хора в този форум вече знаят, че работи и го използват. По-важно е ние като потребители какво получаваме срещу парите си, а не какво ни казват че получаваме.Политрон е проверен лично от мен на всяка стъпка и не се е издънил, за разлика от много други по-скъпи продукти. Ти си имаш глава, прави си изводи. Аз ви дадох дори твърде много неща на готово, с най-добри намерения.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Колега захванал си се с тоя Политрон като че ли живота ти зависи от него.Цело перпетум мобиле го изкара - а то си е поредната ........30 страници безплатна реклама стигат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар